Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
шо да глеам, нешо ново од 2-3 сезони, да не биде комедија, нешо онака кул и интересно

ова ми е гледано
Alcatraz
Awake
Banshee
Black Mirror
Bolji zivot
Boss
Breaking Bad
Breakout Kings
Coupling
Cyberkidz
Desu nôto
Dexter
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Extras
Family Guy
Father Ted
Freaks and Geeks
Game of Thrones
Herushingu
Higurashi no naku koro ni
House M.D.
It's Always Sunny in Philadelphia
Kyle XY
Les revenants
Lost
Louie
My Family
N.H.K ni yôkoso!
New Girl
Nip/Tuck
Once Upon a Time
Orphan Black
Oyle Bir Gecer Zaman ki
Planet Earth
Porodicno blago
Prison Break
Shameless
Sherlock
Shetland
Six Feet Under
Srecni ljudi
Sukûru deizu
The Big Bang Theory
The Killing
The Lost Room
The Newsroom
The Twilight Zone
The Village
The Walking Dead
Title
Touch
Under the Dome
Utopia
Borgen
Titanic, Blood and Stell
Almost Human

Дечки (и девојки :pipi: ) ај едно мислење

Секоја вечер ги гледам оргиналните The Twilight Zone на Телма. Сега видов дека има "продолженија" на серијава направени во 1985/1989 , и 2002/2003 . Дали вредат да се гледаат овие, со оглед на тоа што Род Серлинг, оргиналниот режисер на серијата е починат во тој период? Изгледав една епизода од 2002 и заклучив дека е плагијат на оваа епизода .
Однапред ви благодарам : )

П.С. Ако некој ме праша "Која е серијава?" или "Зошто гледаш црно-бели серии?" ќе има да му влезам преку монитор и бумбар ќе го направам, и тогаш тој ќе стане дел од.... The Twilight Zone :sneaky: (Ова ќе го разберат само оние што ја пратат серијата)

Тој што ќе праша што е The Twilight Zone, слободно банирајте го од овој подфорум : )
--- надополнето: 26 декември 2013 во 23:15 ---
П.С. Ќе заборавев, топ 10 епизоди од Зона на Самракот

Серијалот од 60-те ги гази другите, тие од 85-89 се онака, солидни ама ништо посебно, поновите не вредат, ама што знам можда ќе ти се свиѓаат.

Баш сакав да ви пишам за TD дека почнува на 13ти да не ја пропуштите. :)
Не знам зошто ама многу очекувам од серијава, можеби и премногу, ама како да не очекувам од серија која е во продукција на HBO, и во која глумат двајца актери кои неможеш да не ги сакаш и да не се заразиш, во кој и филм да се имаат појавено си имаат свој шмек. Метју во серијава ќе го видиме од поинаков апскет, и баш ме интересира каква ќе биде неговата глума и лик. А Вуди ко Вуди е класика ѕвер. Едвај чекам да почне..:love:
true-detective-hbo-banner.jpg
Еве моја преработка на сликава, го владеам picmonkey. А можда и не..:unsure:

дали има нешто интересно од CBS а да не е ситком ??
please dont say elementary

А да отвори некој тема за серијата ?

1496636_639801799395164_567825953_n.jpg

Трејлерот 100% ќе е нешто 5 секундно од една спојлер слика што се врти низ интернетов веќе еден месец :D

Ја изгледав првата епизода (пилотот) од Intelligence со Соер од лост, он е агент во агенција ко циа и во него има вграден компјутер, ќе решаваат случаји со партнерката, имаат позната шефица, таа од Csi:Skopje2014 или кое било , позната шема пак: јака цура, добар дечко заљубен во женаму терорист, исчезната е.........
Ништо посебно, една сезона максимум. Ќе видам што ќе биде во втората епизода па ќе се одлучам дали ќе ја пратам.

коа прочитав за гејм оф тронс на фб се издравував нема до дека. П.С. Фросе кога ќе ја отвориш темата? крајот на март?

Кога ќе почне серијата, има секакви спојлери на интернетот, што точно што неточно, ставот на модераторите тука е да не се полни со глупости темата и ради некој идиот да си расипе некој доживљај, како и што се случуваше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom