Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ima li nekoj igrano Victoria 3 od Paradox?
https://store.steampowered.com/app/529340/Victoria_3/
@SK-92 ti si po strategiite.
Od toa sho gledam review, mi se gleda apla kompleksna, kako ekonomija da uchish za da mozhesh da ja igrash
Ama sakam da probam neshto novo, porazlichno od Total War i Europa Universalis IV, zaglaviv so niv![]()
Ако ја имаш играно Анно 1602 тогаш може да збориме за новиве Ановци.Неам бачкано веќе неколку месеци ништо друго освен кантер и фудбал менаџер а оваа ја неам пробано.
Гледав пред некое време за Anno, извадија нова игра и имам во план кога ептен ќе залади да ја купам Anno 1800 да се навежбам за потоа да ја пробам Anno Pax Romana. Ѕирни ги овие два наслови и види дали ќе ти фатат око.
Јас сум тежок зависник на Цезар од кога излезе. Ден денес ја Играм со Аугустус портот. Ја обожавам и многу ми е мило што некој конечно се врти кон тој жанр амаааа острови.....Ако ја имаш играно Анно 1602 тогаш може да збориме за новиве Ановци.
Автоматски споено мислење:
@SK-92 баш сега изгледав неколку трејлери а за Анно Пакс Романа. Многу ме потсеќа на старана игра Цезар. Гледам дека и на воениот аспект на играта е многу посветено за разлика од предходните.
Како минус можам да кажам само дека е тоа што цел време те става да играш на топли медитерански острови наместо на секакво географско и климатско подрачје како што реално била целата империја и како што е баш доловено и во Цезар.
Ми ја продадеАко ја имаш играно Анно 1602 тогаш може да збориме за новиве Ановци.
Автоматски споено мислење:
@SK-92 баш сега изгледав неколку трејлери а за Анно Пакс Романа. Многу ме потсеќа на старана игра Цезар. Гледам дека и на воениот аспект на играта е многу посветено за разлика од предходните.
Како минус можам да кажам само дека е тоа што цел време те става да играш на топли медитерански острови наместо на секакво географско и климатско подрачје како што реално била целата империја и како што е баш доловено и во Цезар.