Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може му требит ристарт :pos2:пробувам да купам леб ова ми вика
A transaction is already in progress.
-.-
И најважното никогаш да не сте се логирале од компјутер кој исто така има друг акаунт на играта, или пак да сте зимале пари на нелегален начин преку мулти итн, зошто откако ќе ве изберат админите детално ги чешлаат конгресмените.. шансите да не ве откријат се ептен мали скоро никакви.
Бравос.... :baeh:You worked 300 days in a row. You have received another 'Hard Worker' medal.
11ти hard worker медал вкупно.![]()
Искрено ми здосади играва. Се откажувам. Имам 43 голд кажите кај да ги донирам![]()
Дај ми мене барем 5 голд http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2495581Искрено ми здосади играва. Се откажувам. Имам 43 голд кажите кај да ги донирам![]()
Не те сфаќам и онака висиш на нет најверојатно по цели денови :helou:Искрено ми здосади играва. Се откажувам. Имам 43 голд кажите кај да ги донирам![]()
Искрено ми здосади играва. Се откажувам. Имам 43 голд кажите кај да ги донирам![]()