Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ќе ве молам пратете гифтови нешто, 73 ми е велнесот. Оваа промена што ја направија е катастрофа... Ако на некој исто му треба, кажете и ќе пратам.

Сеа ќе ти пратам два q5 гифта. Ако моеш прати ми и ти, и јас сум слаб:jaj:

дај и мене прате те ми гифт DaviMkd мие нико. Ако сака некој и јас ке му пратам.

Платите многу се покачија во Русија
30 руб зимам а голдот е 28 :)

А на кое место во русија јас се преселив во москва и имам 4 манифацтурин скил, амам плата 4 руб,знае некој каде е поголема платата ?

Платите многу се покачија во Русија
30 руб зимам а голдот е 28 :)
Уствари зимаш со 15 посто(12 за железо а за другите ленд 15) помалце поради данокот. Ти си во фирма за Q5 дијаманти ако ти е одредена плата(бруто) од 30 руб ти зимаш нето плата од 25,5 руб доста солидно али ку5 фирма си што значи треба да купуваш по 3-4 подароци за да опстанеш на ист веленес и да јадеш добра храна сепак со 2 дена сигурно имаш над 1 голд :helou:

Супер вест за епечалбарите:tv:

А на кое место во русија јас се преселив во москва и имам 4 манифацтурин скил, амам плата 4 руб,знае некој каде е поголема платата ?

Толку е, ниски се платите за тој skill. Во моментов најважно е да одржуваш висок wellness.. главно тоа значи да работиш во Q1 компанија (префрли се ако сегашната ти е со повисок квалитет). Ако имаш проблеми со wellness-от остави тука ник или прати порака на Црвен Крст.

Jas sum vo construction platata se digna do nebo 1 den i gold a imam 6 skill i sum u Magjarska!!:helou:

Јас имам проблем со wellness, секој ден се помалку и помалку. Не можам над 80 никако да направам. ТОНАМ ПОМОГНЕТЕ

bitola

Толку е, ниски се платите за тој skill. Во моментов најважно е да одржуваш висок wellness.. главно тоа значи да работиш во Q1 компанија (префрли се ако сегашната ти е со повисок квалитет). Ако имаш проблеми со wellness-от остави тука ник или прати порака на Црвен Крст.
Во Q1 компанија работам али се држам околи 90 валнес.

Igor Georgioski ми е никот може некој да ми прати wellnes пошо на 40 сум... Плс а ако сака некој ке му пратам и јас... ПОЗЗ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom