Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
на кој начин работат банките во ереп? од каде праат ќар?
какви се каматите и на колку време? кој ги држи, играч или админите?
Банките како прво ги држат обични играчи.
И сега можеш да си штедиш и да си земаш камати или да купиш акции и да земаш дивиденда од нивниот профит,а исто така тие даваат заеми.И со разни калкулации сопствениците влагаат во +.До сега најдобра банка беше WCB ама сопственикот се откажа од играта и многу останаа без пари, моментално најдобра банка за инвестирање ти е t'jellie bank.Фактички банките во ереп работат исто како и во ВЖ.
А за камати и такви сл. работи зависи до банката.

Се пријавив за руската војска 1-2 недели пред да отидам за британија и не добив одговор.
Сеа сум во Британската и гледам некој ми пратил 25 руб.Го прашав зошто и ми кажа ме примиле во тренинг единицата.
Дали е возможно и во двете војски да бидам во исто време ?:pos2:
Не носам никаков аватар поврзан со војските.

Се пријавив за руската војска 1-2 недели пред да отидам за британија и не добив одговор.
Сеа сум во Британската и гледам некој ми пратил 25 руб.Го прашав зошто и ми кажа ме примиле во тренинг единицата.
Дали е возможно и во двете војски да бидам во исто време ?:pos2:
Не носам никаков аватар поврзан со војските.

Кога тогаш ќе приметат во донациите, или пак ќе имаат различни наредби каде да удираат така да тешко дека ќе можеш, и глупо е така од двете страни многу сакаш и ти доволно ти е само Руската пример даваат солидни пари за да си зимаш оружја секој ден.

Vo Marmara, Turcija nema bolnica? Ili so e fintata so ne mi se pojavuva heal?

Нема, пресели се во друг регион (Медитеранот) и ќе можеш да се излечиш.

Денес одам кон мојот прв Батл Хироу медал. +6000 демиџ во резистанс во Русија. Се надевам дека некој нема да ме пројде. Ако некој случајно примети, одма нека ме известува. :)

untitled-9.jpg

You have the highest total damage in the last battle and you are now know as a Battle Hero. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.
:хура:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom