Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме изфрлиле од МФ зашо не сум била активна.
Не дека се потресов и не дека нешо посебно сакам да ме вратат, ама многу ме занима како тоа не сум активна кога секој ден се борам со q1 оружје минимум 4 пати.
а адната си на google documents? или нешо може ти згрешиле при внесувањето на Api-то во google documents-от па не влече информации добро и затоа не се впишува дека се бориш.

а адната си на google documents? или нешо може ти згрешиле при внесувањето на Api-то во google documents-от па не влече информации добро и затоа не се впишува дека се бориш.

Колку шо знам адната сум.

како може да се заработи злато без да чекаш медали и без да чекаш да собереш пари па да трансормираш во злато?

и ако може некој да ми каже колку subscriptions имам.

како може да се заработи злато без да чекаш медали и без да чекаш да собереш пари па да трансормираш во злато?

и ако може некој да ми каже колку subscriptions имам.

Дури пет!

Лично сум против новите тренинзи али како и останатите ги користам, сега веќе буквално никогаш нема да се тенкирам во битките туку златото ќе го чувам само за овој тренинг и ништо друго, Наполеон ми чини 1.8 злато и ми дава дневно 0.12 сила, моментално имам 14.64 ако го задржат ова барем до 20 сила ќе биде интересно за одприлика 40-тина дена ќе имам 20+ сила ако го користам Наполеон секој ден а би ме коштало 72 злато.
сакаш да кажеш дека вреди Наполеон тренингот?

секако дека вреди! за 8 дена речиси 1.0 стренгт, за 40дена, тоа ти е 5.0 стренгт (супер солџр медал)... 40 дена * 1.8 злато=72 злато... ма ке бидеш ''тенк''.

секако дека вреди! за 8 дена речиси 1.0 стренгт, за 40дена, тоа ти е 5.0 стренгт (супер солџр медал)... 40 дена * 1.8 злато=72 злато... ма ке бидеш ''тенк''.
значи се исплати ако имаш злато
ја иам едвај 35 злато...тоа се 20 тренинга*0.12=2.4 стр + 10.24 стр = 12.64 стр....ама мањак 35 злато + незнам дали ке можам така секој ден со q3 оружја да мавам...
мада ако мавам со q1 може и да се издржи + 5г ке зеам од нова медања hard worker....до 13 стр можам да изгурам, ама пак ке бидам “слаб“ :)

ипак...земете во предвид лвл 19 сум уште :)

значи се исплати ако имаш злато
ја иам едвај 35 злато...тоа се 20 тренинга*0.12=2.4 стр + 10.24 стр = 12.64 стр....ама мањак 35 злато + незнам дали ке можам така секој ден со q3 оружја да мавам...
мада ако мавам со q1 може и да се издржи + 5г ке зеам од нова медања hard worker....до 13 стр можам да изгурам, ама пак ке бидам “слаб“ :)

ипак...земете во предвид лвл 19 сум уште :)

Армискиот чин е важен, ама не е круцијален. Поважно е да имаш поголема "сила", т.е. strength, него ра имаш чин ФМ, со 12-3 сила.

Армискиот чин е важен, ама не е круцијален. Поважно е да имаш поголема "сила", т.е. strength, него ра имаш чин ФМ, со 12-3 сила.
ај советувај ме :) дали да почнам да тренирам Наполеон style?

Ме изфрлиле од МФ зашо не сум била активна.
Не дека се потресов и не дека нешо посебно сакам да ме вратат, ама многу ме занима како тоа не сум активна кога секој ден се борам со q1 оружје минимум 4 пати.

Пријави се за другата армија ако си ифрлена и не сакаат да те вратат.

Секако дека вреди ако имаш злато.

Јас би трошел пари на тренинзи, не на оружје. :)
Тепај се со голи раце едно време...
Да не јадат “вафли“ МФ заради тоа шо се маам со голи раце? :) Пошо у елитната ме ставија :)

Да не јадат “вафли“ МФ заради тоа шо се маам со голи раце? :) Пошо у елитната ме ставија :)

Тоа е веќе друга работа. Мислев дека не си дел од МФ. Имаат они минимална квота која мораш да ја исполниш, инаку. Верувам те известиле за тоа досега. :icon_bigg

Тоа е веќе друга работа. Мислев дека не си дел од МФ. Имаат они минимална квота која мораш да ја исполниш, инаку. Верувам те известиле за тоа досега. :icon_bigg
Не сум известен за колку е минимумот за елитната, ако е голем ке барам да ме вратат назад у втора единица :)

Да не знае некој колку е?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom