Опивање (Сакам да се напијам)

• Креатор на темата Креатор на темата Катја
  • Време на започнување Време на започнување
Неам никогаш пиено у животов и нема ни да пијам.

шо маж си ти бе?:pos2::smir:
иначе јас си сакам онака да се напијам кога ќе сум со друштво,ама често ја преминувам границата:nesum: :helou:

Пиењето никогаш не ми било некое здоволство, во друштво се напивам но секогаш сум одмерена во тоа .Не ми се допаѓаат пијани луѓе , особено пијани жени .

Никогаш не пиев ама ете посакав да испијам нешто и пошто онака не пијам по испиени 1 лименка пиво и еден коктел си се опив.Си зборував без престан си легнав се наспав утредента се осекав како камион да ја прегазил мојата глава.Пробав ,осетив, научив и толку.Нема никаква забава и задоволство во алкохолот:toe:

нот енимор тенкс гад:smir:

јас пијам умерено
ама ако ми ја погодат песната и гитарата си го кршам зборот
инаку не пијам веќе
вчера се здробив
мислам дека цела недела болен ке бидам сеа

леелле не пијам често али кога пијааааааааам лудо е стварно. Ако претерам со пиењето(а сум претерала само 3 пати) завршувам со повраќање, што значи не ми се исплати да пијам. Боље играј пеј на сокче отколку цела вечер да се мачиш да повраќаш.

Не е за кажување колку само проблеми имав со алкосот, не се ни сеќавам колку пати сум била мортус пијана I love alchohol:cheeky2:

па пијам ама последните два пати кога се опив до некаде се памтам а после ништо не памтам а немам мака со повраќање и за тоа сега не пијам по многу оти после 2 дена неможам да се свестам

Мене ми е мн одвратно коа ке видам женско,дотерано убаво се а се влече по улици или ја носи некој мртва пијана не знае кај се наога,као се вика,за нишо не е свесна од шо има висок процент на примили во крвта
Сфакам да се напиеш у друшто по една чашка па ајде и две али цело литро е тоа више не е уживање во алкохол туку налевање

Јас не пијам не сум била пијана ни па алкохоло ми се допаѓа .Поубаво е ако уживаш во живото трезен оти така не се решават проблемите само моментално се забрават.Повеке сакам да решам нешто еднаш засекогаш отколку да пијам за да заборавам...Глупо ми е бе.Испијанчи се и нека прават со тебе шо сакат нека се мајтапат..

Јас не пијам не сум била пијана ни па алкохоло ми се допаѓа .Поубаво е ако уживаш во живото трезен оти така не се решават проблемите само моментално се забрават.Повеке сакам да решам нешто еднаш засекогаш отколку да пијам за да заборавам...Глупо ми е бе.Испијанчи се и нека прават со тебе шо сакат нека се мајтапат..
Пиеееем да је заборааааавииим.Ретко пијам и некад пијам од мерак али ако затерам никој неме сопира

ретко пијам скоро никогаш, за нова година обавезно и може за некој роѓендан :pishtoldz:cug: па ќе видиме понатака како ќе биде:baeh:

Никат се неам начукано а и нема да се начукам...во мои 16 години иам испиено само пола чаша алкохол може и помалце...неможам да пијам одбивно ми е...:baklja:

Само еднаш се имам опиено, мислам дека нема веќе да го направам тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom