Opera Mini 5

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
Е

експерт

Гостин
Izleze beta verzijata na revolucionerniot internet prebaruvac za mobilni telefoni OPERA MINI 5. Sega so podobren dizajn. Prebaruvanje so tabovi. Pasvord menadzer. Ovoj post go pisuvam tokmu od opera mini 5.

Баш фино изгледа, али мисалм дека немојт со safari. Али е каде каде подобар од ИЕ

stotuku ja probav operavamini 0.5 i da vi kazem deka e mnogu podobrena od predhodnata ednostavno super e za da spustite na mob direktno m.opera.com/next

Баш фино изгледа, али мисалм дека немојт со safari. Али е каде каде подобар од ИЕ
pa ova e opera mini ne e opera 9.7 :) nemozis da sporedis.a i opera 9.5 e mn mn dobra a 9.7 ko ke izlezi spored mene ke bide podobra i od safarito.a na noviot IE jas nemam raboteno.ti imas? velat deka bil mn podobar od onaj antickiot so go imase na WM :)

So zboruvas more za mobilen e ova ne za pc
misli na safarito na iPhonot safari ne e samo za pc

misli na safarito na iPhonot safari ne e samo za pc[/QUOTE]
dada sigurno mislel na psfarito od ajfonot, a da ne mi kazese deka ne e samo za pc nemase da znam

Користев опера мини на сони ериксон. Задоволен бев многу. Сега сум на сафари со iPhone

jas ja koristev postarata verzija na opera za sony ericsson i super bese do dusa imase nekoj bagovi taka da eden post so ke go napisev na Facebook ke go objavese kaj site lugje :kesa::kesa: ama super si bese sea novata do prva ke ja koristam :helou:

Super e, samo uste e beta verzija i seuste ima prostor za promeni.
Mnogu e vizuelno promeneta od prethodnata verzija i e prilagodena za da se upotrebuva prvenstveno za touch screen mobilnite uredi so toa sto site opcii se slikovito prikazani.

ИЗЛЕЗЕ КОНЕЧНАТА ВЕЗРИЈА НА OPERA MINI 5

Одете на m.opera.com со вашиот телефон и инсталирајте ја, ќе видите големи промени од претходната 4,2 верзија.
Ви препорачувам да ја инсталирате на Македонски, зашто потоа ќе имате можност да пишувате на кирилица :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom