THE_CHOSEN_ONE
1903-2012
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 3.735
- Поени од реакции
- 1.341
Значи идејата ми е да се направи игра која ќе симулира тргување на берза или виртуелно инвестирање нешто у стил имаш почетен капитал од 20000 евра и почнуваш да инвестираш во некои микро бизниси пиљара,нет кафе,перална на коли како напредуваш во бизнисот тргуваш на берза купуваш недвижнини па отвараш мали производствени погони итд.
Па после како расте капиталот отвараш фабрики спуермаркети итд.
Јас сум програмер значи ActionScript-ot и изработката на сајтот ќе биде моја задача она што ми треба се добри дизајнери кои ќе го изработат графичкиот дел(карактерите,анимиациите и сл) .
Ако сте добри во Photoshop и illustrator испратете дел од она што го имате сработено.
Проектов е чист волонтерски значи не очекувајте да бидете платени доколу успее идејава ќе бидете и соодветно наградени.
Знам дека на Балканов и пошироко нема вакво нешто направено па мислам дека идејава би можела да вроди со плод.
Нема да смета доколку и некој што програмира во ActionScript се јави колку повеќе луѓе толку подобро.
Ако сте заентересирани контактирајте ме преку ПП.
Па после како расте капиталот отвараш фабрики спуермаркети итд.
Јас сум програмер значи ActionScript-ot и изработката на сајтот ќе биде моја задача она што ми треба се добри дизајнери кои ќе го изработат графичкиот дел(карактерите,анимиациите и сл) .
Ако сте добри во Photoshop и illustrator испратете дел од она што го имате сработено.
Проектов е чист волонтерски значи не очекувајте да бидете платени доколу успее идејава ќе бидете и соодветно наградени.
Знам дека на Балканов и пошироко нема вакво нешто направено па мислам дека идејава би можела да вроди со плод.
Нема да смета доколку и некој што програмира во ActionScript се јави колку повеќе луѓе толку подобро.
Ако сте заентересирани контактирајте ме преку ПП.