On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
87127457.png

Арно арно

Еве:

И сликата е хостирана на официјалниот сајт.. Незнам како би можело тоа да биде Фотошош :wink:

добар е сега ама несакам да зборам затоа што кога зборам го урочувам
bf.gif

screenshot008yv8.jpg

Нареден пат линкувајте ги сликите од самиот сајт, за да нема забуни.

Joey напиша:
Deka si ja napravil slikata vo Photoshop,tesko li e toa da se svati
Bravos sega stvarno mi tekna sto sakal da mi kazi ama znaes sto vikaat koj odgovara bez da go prasaat......... Ince sledniot pat ce vi ja linkuvam samo pak da ne bide photoshop ...

SuBZerO напиша:
Bravos sega stvarno mi tekna sto sakal da mi kazi ama znaes sto vikaat koj odgovara bez da go prasaat......... Ince sledniot pat ce vi ja linkuvam samo pak da ne bide photoshop ...

ако тестовите ги правиш од твој компјутер дома, и не ги бришеш кукиата, сајтот ги чува сите тестови, сеуште можеш да го најдеш линкот од сликата.

SuBZerO напиша:
Епа стои на сајтот. Автоматски од еден ист компјутер ги меморира сите мерења. Ај стави ја да видиме дали е фотошоп или не.:zlo:

Толку беше од ОН НЕТ, се што е убаво кратко трае

87957631.png

87977091.png

УУУУУУУУУУ одлични се у ПМ!

Вие барем имавте ден-два добра конекција. Кај мене цело време е по старо и затоа не ни пишував на темава...

Кај мене е стално брзо... затоа не пишувам - да не го нервирам Princ. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom