Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро де. Брзо се троши лимитот. Слимнувај ти ХД филмови па ќе видиш.
Иначе зборев општо. Брзо се трошат, па после ќе се нервирате кога ќе треба да си доплаќате. Видите пакетите. Solo 3 - 1.5 mbps. Тие 3 гига се јадат за 1 час, а после ќе бидеш готов со доплаќањето. Едноставно според мене не им чинат пакетите поради доплаќањето.
Eпа ако сакаш HD филмови нема да стаиш соло3....треба или да си глуп или да си ептен глупДобро де. Брзо се троши лимитот. Слимнувај ти ХД филмови па ќе видиш.
Иначе зборев општо. Брзо се трошат, па после ќе се нервирате кога ќе треба да си доплаќате. Видите пакетите. Solo 3 - 1.5 mbps. Тие 3 гига се јадат за 1 час, а после ќе бидеш готов со доплаќањето. Едноставно според мене не им чинат пакетите поради доплаќањето.
Ај ако си муж со 2 филма дневно потрошо 100 гига да те видам.
Тоше напиша:Дали овие денови често ве исклучува Интернетот и ви е бавен?
Мене нема ден а 2-3 пати да не ме исклучи!
Acid напиша:Овие 2 дена интернетот е бавен кај сите корисници во Македонија, без разлика на интернет провајдерот. Проблемот е генерален, со некој оптички линк што ја спојува Македонија со Србија. И кај мене е тиња на моменти.
ги гледав вчера кај Јанко, јадат буреци бееее, 10мбит неограничен трансвер + дигитална ТВ+ онтел телефонска линија со бесплатен разговор кон онтел корисниците=1500ден?? ако е стварно вака не раскинувам договор, ке се префрлам само,
![]()