Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас со 2 мегабита без проблем трошев 101 гига. Сега ќе видиме како ќе биде со 4.

Добро де. Брзо се троши лимитот. Слимнувај ти ХД филмови па ќе видиш.

Иначе зборев општо. Брзо се трошат, па после ќе се нервирате кога ќе треба да си доплаќате. Видите пакетите. Solo 3 - 1.5 mbps. Тие 3 гига се јадат за 1 час, а после ќе бидеш готов со доплаќањето. Едноставно според мене не им чинат пакетите поради доплаќањето.

Би било фино да има опција да си бираш, дали после надминатото да плаќаш или да ти паѓа брзината :pos: Јас сум на Соло 3 и искрено, мене повеќе ми одговара да паѓа брзината.

Добро де. Брзо се троши лимитот. Слимнувај ти ХД филмови па ќе видиш.

Иначе зборев општо. Брзо се трошат, па после ќе се нервирате кога ќе треба да си доплаќате. Видите пакетите. Solo 3 - 1.5 mbps. Тие 3 гига се јадат за 1 час, а после ќе бидеш готов со доплаќањето. Едноставно според мене не им чинат пакетите поради доплаќањето.
Eпа ако сакаш HD филмови нема да стаиш соло3....треба или да си глуп или да си ептен глуп:)
Јас имам соло3 и поминувам +1 гига месечно:)
278881973.png

Нека фуче:):)

Ај ако си муж со 2 филма дневно потрошо 100 гига да те видам.

Со 2 Блу-реј филма? :)

Претходниот месец со 2 мегабитен кабловски,направив некои 130-140 гига.

Симнував стриктно MKV филмови од 9 гига индивидуално.

Но секако,треба јак seeder да си најдете

Не е фер ова што на соло 3 и на соло 15 пуштија иста брзина, требаше да зголемат на 2 или 3 мегабита како што направија на макс адсл 10 од 1.5 мегабита на 3 зголемија, а на макс адсл 2 пуштија 1.5 мегабита..

Не не. Поарно е помалце мега бита за вас зошто што повеќе мега бита побрзо ќе си ги изедете гига бајтите, па после ќе си доплаќате на дебело. :D

Тоше напиша:
Дали овие денови често ве исклучува Интернетот и ви е бавен?
Мене нема ден а 2-3 пати да не ме исклучи!

Acid напиша:
Овие 2 дена интернетот е бавен кај сите корисници во Македонија, без разлика на интернет провајдерот. Проблемот е генерален, со некој оптички линк што ја спојува Македонија со Србија. И кај мене е тиња на моменти.

Kaj мене е сеуште така, само што сега намали на еднаш дневно :pos:

убаво што зголемиле брзина а да зголемат и количина на сообраќај од 3 на 5гига па нека биде соло5 а што мислите да се удри со барања до он.нет за тоа
Еве јас скоро секој месец сум плус еден гига вака со 5 мислам ќе ми биде таман

Го гледате Чемерикич и Трендо на Јади Бурек вечерва, интернет со 10-20mb, IpTv(130 канали), се за 1500ден со телефон неограничен разговор од Август.

Поголема фалбаџиска фирма од он.нет досега немам видено. За секоја работа што ја започнале во минатото, толку на голема врата го најавуваа тоа. И погодете што... НИТУ ЕДНА од тие работи не се одржуваат или развиваат. Ќе почнат може и со ова... ден-два ќе издржат :)

ги гледав вчера кај Јанко, јадат буреци бееее, 10мбит неограничен трансвер + дигитална ТВ+ онтел телефонска линија со бесплатен разговор кон онтел корисниците=1500ден?? ако е стварно вака не раскинувам договор, ке се префрлам само,
:toe:

ги гледав вчера кај Јанко, јадат буреци бееее, 10мбит неограничен трансвер + дигитална ТВ+ онтел телефонска линија со бесплатен разговор кон онтел корисниците=1500ден?? ако е стварно вака не раскинувам договор, ке се префрлам само,
:toe:

Јас колку што разбрав, без IPtv е 1500 ден. значи само телефон + ADSL2 интернет. За IPtv е рано, засега пакетот е Дуо, со IPtv ќе биде Трио ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom