Омилените постови на Let 3

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
сакаш да бидеш причината поради која би се одјавил од интернет?[DOUBLEPOST=1410276991][/DOUBLEPOST]а како можам да видам моите први постови? мислам сериозно, како најбрзо да стигнам до нив (само сериозни одговори ве молам, немојте оние “Летчо маче да дојдам заедно да ги бараме....“)
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Како де не кажам дека си ѕвер? :pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1410277971][/DOUBLEPOST]
сакаш да бидеш причината поради која би се одјавил од интернет?[DOUBLEPOST=1410276991][/DOUBLEPOST]а како можам да видам моите први постови? мислам сериозно, како најбрзо да стигнам до нив (само сериозни одговори ве молам, немојте оние “Летчо маче да дојдам заедно да ги бараме....“)
Не знам... НАВЕДНИ се и буричкај во ,,Канта''.

Поздрав до мајсторот Let3
Bananezorro.gif

све, све, ама кога ќе пише Летко “гејој’’ и “гејојте’’ салто правам од смеење. :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
само не го викајте чиче
"Чички на газо да ти растат", одма враќа.
Чичето иако по мое мислење некогаш го тупи има некои интересни штосови и се држи на ставовите цврсто.

Најлошо е кога нешто е плагијат, крадено или имитирано. Темава за Лет 3 е отворена по примерот од темата за мене:coffee:
Е тоа е... ти прават конкуренција. Предизвикај го @Let 3 на дуел во Играчница, решете се, кој попрво ќе изброи до милион.

Е тоа е... ти прават конкуренција. Предизвикај го @Let 3 на дуел во Играчница, решете се, кој попрво ќе изброи до милион.
Прво јас немам конкуренција или пак едноставно неможам да видам дека таа постои, а ако некој мене ме смета за конкуренција тоа е сосема друго.
Второ немам потреба да предизвикувам некого на дуел. Ова е место каде секој го кажува своето мислење.

:)

Прво јас немам конкуренција или пак едноставно неможам да видам дека таа постои, а ако некој мене ме смета за конкуренција тоа е сосема друго.
Второ немам потреба да предизвикувам некого на дуел. Ова е место каде секој го кажува своето мислење.

:)
Во право си, ти немаш конкуренција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom