Омилени Таттоо сликички

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
e8ajy3as.jpg
zy3ydy4y.jpg

Значи Boogie не значи дека ако ставаш слики од твоите тетоважи ќе дојдам кај тебе да се тетовирам.
И барем коа ги ставаш веќе не ставај една по 15 пати затоа што најубаво си ја нацртал. Мислам океј си и све тоа ама дај олабави малку не е ова бесплатен билборд или 5 минути меѓу филм на сител. :noze:

Значи Boogie не значи дека ако ставаш слики од твоите тетоважи ќе дојдам кај тебе да се тетовирам.
И барем коа ги ставаш веќе не ставај една по 15 пати затоа што најубаво си ја нацртал. Мислам океј си и све тоа ама дај олабави малку не е ова бесплатен билборд или 5 минути меѓу филм на сител. :noze:
тролаш или ? не става една иста тука ги има фазите на изработка на сликите не трескај глупости или има доправени накнадно сликано така да опушти се

за втора тетоважа пак ме влече религиозно нешто незнам зошто овака нешто
img_2883.jpg

@UpperCut може е моја грешка но скоро сигурна сум дека видов една или две слики повеќе пати. Како и да е, мислам дека ова не е место за такви ствари.

@UpperCut може е моја грешка но скоро сигурна сум дека видов една или две слики повеќе пати. Како и да е, мислам дека ова не е место за такви ствари.
Извини ако те дразнат моите тетоважи и извини што случајно сум артист кој тетовира па пуштам моја работа наместо да пуштам твоја на пр кога не би бил артист.
Незнам како да ти помогнам освен да се откажам од форумов а тоа немам намера бидејки многу многу време сум присутен тука :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Јас не знам дали ти погрешно сфати или не сакаш да прифатиш тоа што кажав.
Значи океј те поштуам од се срце што си тату артист значи многу добро сум запознаена во твоето подрачје и по сликите гледам дека добро работиш.
Но ова не е место за рекламација на твоите тетоважи. Ова е место каде што се ставаат омилени таттоо слики, значи слика од тетоважа што ти се допаѓа а не што си ја направил.
Не навредувам никого, немам таква намера. Ни под разно да се расправам за нешо без врска. Само потенцирав она што е болдирано погоре во текстов.

Еве пак читам и искрено не те разбирам, зошто моја тетоважа да не ми е омилена. Зошто мислиш дека е реклама ако постирам мои слики? Не сакам да се карам си праиме муабет, јас веке три години не работам у Македонија, да имам студио у Скопје но таму работат мои ученици а не јас јас работам у моето ново студио у Германија. Зошто ти мислиш дека ја со моите слики те канам тебе да те тетовирам? Мислиш дека имам малку муштерии па уште ми требаат или онака некое македонско проклетство е?
Инаку за пример како функционира едно списание (печатено и онлајн) овде у Германија - значи секој артист од Германија праќа слики и оние слики кои тие мислат дека се уметност тие бесплатно ти ги објавуваат. Ова реклама е или промоција на уметност а?

Sent from my iPad using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom