Омилени бои

• Креатор на темата Креатор на темата Lil-Krist**
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да се одлучам. :nesum: Вака, за гледање сите бои ми се убави... Сакам шаренила, весели бои, боите од виножитото... А за носење, сакам да носам најмногу бело, виолетово и петролеум сино, а ми рекле многу пати дека најубаво ми стои црвено. Единствено не носам портокалово, кафеаво и жолто. Тие бои, за носење, за мене, ми се.. како да кажу.. бљак! :toe:

mene omilena boja na obleka mi e crnata cesto pati ja kombiniram so bela i ljiljakova a ne ja sakam crvenata mnogu mi e kurvinska i ne gi dava posakuvanite trendi efekti ubavo kazano bezveze e !!!!!!!!!!!!!!!!!

првенствено црна,потоа црвена,лилакова,жолта,зелена...

..црна....темно плава...она жар црвено..и бело...др бое..хмм не толку ама носам..=)

Највише си ги сакам боите на виножитото :)
Често трупам шаренила на мене, иако најинтересна комбинација ми е трикиз со жолто. Значи се е шаренко или црно.
:)

Порано бев строго за црно...сиво сакав.Сега им го свртив грбот некако на тие бои,сега повеќе сакам Бела,Тиркизна(ја обожавам),Жолта,Зелена,Розева,Циклама...сега сум најголем обожавател на свежите бои.Летно време обожавам да купувам фустанчиња со некои такви живи бои,се чуствувам прекрасно во нив.

Црно,бело,сиво.
Макар шо во последниот период сивото има приоритет.
Боо мрачење јас. :nesvest::pos:

Розево, лилаво и црно:helou:

Повеќе се:
Розева, иако додуша розева не ми е веќе до толку омилена, ама пак ја сакам.
Црна, класика.
Црвена, убаво ми стои, убаво се осеќам.
Виолетова, ме смирува.

Црвено, жолто, зелено:)
И сино, ќе заборавев.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom