Омилена рап песна?

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
BeBe11 напиша:
stvarno kolku si u pravo...i ne samo od young jeezy tuku i site drugi peaci/peacki...u mk najmnogu me nervira shto uopshte ne se slusaat celi albumi tuku edna pesna ke izleze so spot na mtv i samo taa se slusa. ako nema spot pesnata ne se slusa. toa NAJMNOGU me nervira. za toa i kao shto reche beto deka mn hip-hop slusam, ja ne se zamaram so 20 rap pesni shto izlegle sega na radio i se vrtat tuku go gledam cel album i celata poenta na albumot. uh se nerviram;)
70% od lugeto od kaney west ja chule samo golddigger sho sakash poishe od toa

dajdo напиша:
70% od lugeto od kaney west ja chule samo golddigger sho sakash poishe od toa

taman e ja koa go slusaf kanye so twista koa izleze oni me gledaa ko od mars da sum padnala, demek ne im beshe ubava muzikata. sea site se rastresile na golddigga...abe gluposti se nerviram daj smenete tema ke ispoubijam nekoj!:)

BeBe11 напиша:
taman e ja koa go slusaf kanye so twista koa izleze oni me gledaa ko od mars da sum padnala, demek ne im beshe ubava muzikata. sea site se rastresile na golddigga...abe gluposti se nerviram daj smenete tema ke ispoubijam nekoj!:)
hehehehehehehe da znaesh kolku fejkeri ima po skopjevo :je: :je:

Wu-Tang Clan-nekoi od niv :)
a za makedonska
Saf-Race Gore (mislam deka pesnata edno vreme bese himnicka)

mnogu nemozam da podnesam makedonski rap mnogu se mrtvi nekako bez navreda za nikoj a za pesna ima mnogu mnogu ajde da kazam nekoja srpska moze od C'YA IDEM SAMO PRAVO

Faca pesni se
Kaney West-Diamonds are forever;-gold digger
Eminem- when I`m gone
50cent-maka mi e da gi nabrojam
SAF- Race gore
Klan Istok- Vo Klubot
Edo Maajka-Mater vam jebem
Beogradski sindikat- Poroci Beograda
C`YA- socijala,kako zivimo,decko usponu
A naj SEGA pesna e koja druga nego:
Djogani- Cekaj ne kod kolima a posebno refrenot
"Ajmo svi kon Djoleta oooooooooo svi kon Djoleta":):):)

window shoper-50 cent
I suposed to die tonight-50 cent
piggy bank-50 cent
move bitch
right turr-chingy
still dre
hey mama-kaney west
dre & eminem-forgot about dre
od NAS mislam deka se vikase "I am"
D12 & eminem-how come

И тоа што вика Дајдо...идете на www.makrap.com и ете ви ги сите рапери у Македонија.НЕзнам али мене некако не ми се креативни.Мак песните од овие групи некако не ми се свиѓаат.д

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom