Омилена рап песна?

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Веб-сајт
www.fcliverpoolzone.blogspot.com
Ако има тука типови што слушаат рап (па и немора да слушаат само рап, еве ја не слушам само тоа) кажете си слободно која песна ви оставила онака најголем , најдубок впечаток ??? Мене поише песни ми останеле у срце ама ај кога мора да се издвои една нека биде ...
NWA - Fuck the police :music1: :music1: :music1::music1::music1:

ima povekje dobri moram da ti kazam ama aj ke gi izdvojam:
Xzibit-X
G Unit-Poppin them thangs
ako mi teknat uste nekoi ke gi pisam

Sea nema da se slozhi nikoj so mene, Ice-T - It`s on. :cuc: Najdobra bilo koga napraena. + 50 cent - in the club, kolku i da beshe komercijalna, rastur pesna e... itn itn... ima milion dobri.

Eeee kolku gi ima... Dr.Dre ft. Snoop Dogg - The next episode ovaa mi e evergrin isto 2pac - Changes, California love... mnogu mnogu:)

абе смоко една бето, кај се прашуе за најбоља песма

еве с`к бато че ти каже..

Cypress Hill - Rock Superstar
Cypress Hill - How I Just Could Kill A Men
Wu Tang - CREAM
Onyx ft. Biohazard - Judgement Night
Dr. Dre - Still DRE
Nas - One Mic

ау пеер сеа ми текна од времињата раперски.. лелеее.. па заборајф.. Xzibit - At The Speed of Life.. цел албум.. да го ебам.. NWA.. Westside Connection и све околу Ice Cube.. ONYX.. Notorious BIG.. DMX.. мадафака бе, како може само една песма?!?!?!?!!!!?????!!!!!!

Иначе твојата фаворитка Бето, е оригинално од Public Enemy, а најбољата верзија ја имаат моите RATM у живо у Вашингтон на сфирката за Мумиа Абу Џамал.. кај шо ја посветуваат на Филаделфиската полиција..

Фак д полис камин стрејт фром ди андерграунд.. дис а полис стејт, деј хев ди оторити ту кил е мајнорити, фак дет шит коз ај еинт д уан, фак еври мадафака вит а беџ енд а ган..

ми енд лоренѕо чилин ин а бенѕо..

у курац, ми текиња, ја знаев цела да ја рецитирам ко Зак..

Victorgg напиша:
Sea nema da se slozhi nikoj so mene, Ice-T - It`s on. :cuc: Najdobra bilo koga napraena. + 50 cent - in the club, kolku i da beshe komercijalna, rastur pesna e... itn itn... ima milion dobri.

Kako mozev taa da ja zaboravam be eeeeeejjjjjjj

G Unit-Poppin them thangs
50 cent - in the club
Method Man ft Busta Rhymes - Whats Happening
има и други али не ми текнуваат сеа:je:

од Раким, на времето ја пуштаа на 103-ка, незнам како се вика песната

Plus Ludacris - Move bitch.. Auu a sea zemete si ja Don`t need no help od LLOYD BANKS e mislam od soundtrack-ot Get rich or die trying

SLaCk напиша:
Plus Ludacris - Move bitch.. Auu a sea zemete si ja Don`t need no help od LLOYD BANKS e mislam od soundtrack-ot Get rich or die trying

MOVE BITCH :je:

не го сакам рапот но сепак поштувам само една личност вечна му слава
2pac а песна дефинитивно--- Changes

Btw don`t need no help e od Young Buck moja greska:)
Muv bich get aut d vej :) A da ne zboram za Shake ya ass a?:)

shake ya ass e moja pesna:je::je::je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom