nilla-vanilla
#kingliam
- Член од
- 17 јуни 2010
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 1.749
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тогаш бев убо плаво малу дебело дете, вака навидум цвеќе за мирисање, аха да. Абе улајца невидена, толку колку шо имаја потрошено пари за играчки, толку имам кршено и крадено играчки комотно сега может да ме осудет 40 години апсана
Сега ми теквит шо се не играчи имав и шо детство багабонтско тогаш теравме

. Чукаја, пустеја, праеја се заплетквеја. Кизнајт од кога беја, мојт и лично ги дизајнирал Тутанкамон. Овие беја лудост, се мававме по прсти, очи си ваѓавме, јадев чотек со каиш зш ги фрљав по жици, му ги плеткав на комшиине жицине, спојој, сите жици в мала беја окупираи и заплеткани. Кабиљ да е уш на 110 (На Стодесекана) немавме фрљено
Права забава беја, кој колку мојт поќе. Абе нек си ебит мајката. И овие ги имаше секакви, се мававме, се заплетквевме, прстите ни беја отечени, очите си ги вадевме
Дрвени, пластични, алумински, боја ваква не боја онаква, светлечки, цртани со змејој, шушуљајки и шо уште не.
Е за ова јадевме најмногу чотек, сериозна направа шо можеше стварно серизони повреди да нанесит. Слика немат, не ни можам да најдам
(тогаш немаше куќа шо немаше ластик дома), собиравме капачиња метални од по продавници и од пред коперација
и ги чукавме со камен да се мазни. Пикаш 10тина в џеб и почвиш да стелаш по све.
Земви, купви и крши па ајде пак на ново. Пуштај ги по патон, в прашини, в калој во вирој. Чукај се со сите, која ќе остнит поседна да врит е најјака. Ау брат твојава е најјака! Најјака е, знајш колку пари е
Санкир кажвиш ко од џеб да си ги дал парите. 
Ист како на сликата подолу.