Омилен спорт

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е ваш омилен спорт

• Кошарка

Гласови: 93 25,3%
  • Пинг-Понг

Гласови: 31 8,4%
  • Ракомет

Гласови: 56 15,3%
  • Одбојка

Гласови: 34 9,3%
  • Пливање

Гласови: 23 6,3%
  • Ватерполо

Гласови: 10 2,7%
  • Скијање

Гласови: 15 4,1%
  • Тенис

Гласови: 48 13,1%
  • Нешо eкстрeмно ке наведам што

Гласови: 57 15,5%

• Вкупно гласачи
    367
Mene odbojka igram od ko znam za mene hehe inaku gi sakam i ekstremnive sportoj . Steta so kaj nas nema mnogu uslovi za takvi raboti !!!

пратам се али најповеќе т.е да ме оставиш со денови ќе гледам само фудбал не знам зошто т.е знам го играв до пред одреден период ме релаксира истовремено ме напнува максимално и ме смирува па сега види

Следам речиси се од спорт,првенствено екипните спортови,тенис гледам исто,пред се грендслем турнирите,а секако и атлетиката и пливањето.Единствено од горенаведените пинг-понг не следам воопшто.

ракомет и кошарка,али гласав ракомет поинтересно ми е и за играње и за гледање

Одбојка и тренирам одбојка исто така сакам да гледам и фудбал и да играм фудбал ги гледам и зимските спортови а најмногу ски скоковите:).

Покрај фудбал, играм многу често и пинг понг, од мал со дедоми си направивме една маса и заедно се заебаваме до ден денешен.
Исто така редовно пратам NFl Амерички фудбал, многу е интересно, кога го даваа порано на онаа спортскана програма кај нас, малце од малце разбрав што е финтата и ми стана многу интересно:jaj:

кошарка и боди билдинг ми се најомилени спортој. е сеа сакам и тенис и ракомет :pipi:

Покрај фудбалот тенисот ми е најомилен спорт,но следам и ракомет,а понекогаш и скијање.

Тенисот и Фудбалот,тие ми се и интересни за гледање и интересни и за играње,затоа ем ги гледам ем ги играм :tv:

Скијање дефинитивно. Последните години времето ме заебава многу , али се трудам да одам ко ке има снег. А за гледање Ракомет. Гласав за скијање сепак.:smir:

AIKIDO i koj saka da mu stane omilena vestina neka poveli na trening, sreda sabota i nedela od 20.00 sala Partizan, gradski park :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom