Омилен пијалок

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Омилен пијалок

• Вкупно гласачи
    406
sprite najdobro od odlicnite

omilen pijalak sekako mi e cajot..so nego gi zamenuvam site vidovi kafinja so postojat(osven ona od jacmenovi zrna)
posle cajot,sleduvaat prirodnite sokovi,posebno ACEkoktelot i sok od portokal
od alkoholnite pijalaci omileno mi e beloto vino,ne go menuvam so nisto!moze cat-pat liker,ali vino si e vino!!

Omilen pijalok mi e jogurt,a najmnogu pijam kafe.

Се знае-коњак. :pipi:

elegant-martini.gif
bolje od martini ne sum probal

Сокче, било какво.

па вода сигурно ако не пиев немаше ни да пишувам сега :icon_lol: а иначе од вино црвено Траминец е уффф многу добро , пиво Скопско али Крале у после време зш Скопсково многу на џеб удира,иначе и коњак и вотка не е лошо

Voda se podrazbira,mora barem 1 1/2 denot.A inaku glasav za drugo.Najmnogu si sakam Martini i Malibujus.

Vo posledno vreme mi se zasvigja Ricco od kaktus

Цеден портокал на сабајле со јако турско кафе без шекер

Mmmmmm...edna od omilenite temi:)..zavisi od mesto i vreme:)..letno vreme pivce da te osvezi..romanticna noc rossini ili puccini ne ke bide loso..zimno vreme smirnoff redbull ne e na odmet..kako i da e .. pijam sve sto gori po dusha:)..cak i zeni!!!:)

- Vodka ( So Redbull )
- Cosmopolitan ( ladno edno taka da te osvezi )
- Vodka Tini ( Taste of Apple ) JAMMMMIII
- Pivo, Cider ova ona (= Sokcina kao Bacardi Breezer.. Smirnoff Ice .. sho se samo za ladenje ..
- Voda
- Jus od portokal :D

porano ne stavav voda u usta celo vreme bev na sokovi,sea za mene postoi samo voda voda voda(e deka ne pijam od cesma pijam prolom ili gorska)
i ponekad sprajt

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom