Омилен дел за време на предигра или секс?

• Креатор на темата Креатор на темата BrunoFresh
  • Време на започнување Време на започнување
B

BrunoFresh

Гостин
Да го појаснам насловот:
Значи идеата ми е дали воопшто имате некој ПОСЕБЕН дел во предиграта или во сексот кој што ви е омилен, или ве пали или скренувате итн.
Наведете го и објаснете зошто во неколку кратки црти.

п.с. Мислам дека темава не е отворена колку што добро видов. Но ако е , длабоко се извинувам !

Да почнам да ја мазам,да ја мирисам да и кажам колку убаво мириса,да ја грицкам по вратот и да ја лижам.Како пали тоа кај девојките ух ух.

koga ce i gi soblecam gakickite na devojkata, nema pounavo custvo pred seks koga ce i ja vidam dundata :), odma ja lizam od gluzd do dundeto :) ne da vika pisti :), hahh h haa a koga i go redam do kraj, nema poubavo custvo koga ce vidi deka devojkata uziva :),
--- надополнето: Aug 1, 2011 7:37 AM ---
Кога ми плаќаат.

Се заебаам бе.
e ne koja saka seks mora da plati nema lubov bez pari :)))

nema poubavo custvo koga ce vidi deka devojkata uziva :),
--- надополнето: Aug 1, 2011 7:37 AM ---

e ne koja saka seks mora da plati nema lubov bez pari :)))
True Story патем јас обожавам во предигра да ја лижам по целото тело па да ја кризнувам, да ја смукнувам некаде :D па после да се спуштам подолу и да ја лижам до вагината...мислам дека тоа повеќе ги пали девојќите бидејќи во тој момент очекуваат да им ја бакнуваш и лижеш а ти вртиш со јазикот околу неа :D

Кога се мастурбираме таа мене јас неа проследено со лапање...

Хахахахаха Перверзњаци ц ц ц цц ц ц, Милиција ќе ви викнам ц ц ц, ме изнасмеавте :D :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom