OMFG!

• Креатор на темата Креатор на темата Мекс
  • Време на започнување Време на започнување
Fantom_oh напиша:
За Гижо да објаснам:
Имат една девојка, ако можам така да ја наречам, со пичка со големина на Јужна Каролина и со шума колку Плачковица. Имат еден тип, шо не знам дали имат мозок, и пикат внатре шише, па двете раце, па ширит, и на крај ја пикат глата до вратот целата внатре... и завршуват клипот со свршување на лице

Ај сеа отвори го

:pos: :pos: :pos:

Со длабока жал ве известувам дека после мојот пост, Гижо рече дека нема шанси да го отвори видеото... ever!

мислам дека е тоа што го знам, и има финта кај што се гледа дека е фејк

кога ја држи типот за нога додека главата му е внатре, ке видите дека таков зафат со дланка не е можен на нога

ама у случај да е тој клип, а ја неам намера да проверувам :pos:

Aj Acid нека објасни зашо е фејк....зашо нејкам да верувам дека ова е вистина

Kako be mozete da mislite deka e vistina. Do sega matkata na tipkata ke i izlezese kako kruska da bese vistina. :)

manijacista i perverznjaci :))

klipof ne e vo red:pos2:

Го знам клипов, стар е, многу одамна, и сеа дали е фејк или не, незнам, но ова ти се вика БУНАР еј, цела глава да ја бутне.

Инаку од клипов иам само дел у компјутер, сечено е кај мене клипчево, т.е. така ми го дадоа ехеее одамна. :)

vodkamixx напиша:
Го знам клипов, стар е, многу одамна, и сеа дали е фејк или не, незнам, но ова ти се вика БУНАР еј, цела глава да ја бутне.

Инаку од клипов иам само дел у компјутер, сечено е кај мене клипчево, т.е. така ми го дадоа ехеее одамна. :)

Истото и јас сакв да го кажам, клипов е од поодамна, тогаш пошот беше доста ограничен само најбитниот дел со главата немаш многу фора да се види далие фејк, али постои многу голема можноста да е фејк пошто типката на ги помрдна нозете.

Мекс напиша:
Ова видео не го препорачувам за ниеден од членовите на форумот. Ова не е 18+ ова е XXX+.
Ќе ве молам, ако сте јадени во скоро време да не го гледате ова!

Mozbi zakasniv malce i ne go vidov videoto bidejki go nemase no me zainteresira toa kakvi stranici prelistuvas :) :) :) :) :vozbud:

ShowTime напиша:
Море пештерааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нејверојатно е фејк, ама е ГАДНО!!!
:pov::pov::pov:
Погадно нешто немав видено не знам од кога.
Ама треба да се гледа. Да им е мака на тие шо не го отвориле.

Богами да им е мака, незнаат шо пропуштаат, уште незнаат како навистина изгледа БУНАР, они мислат бунар е дупка од 10 метри и доле тече вода и црпат со кофи луѓето вода. Се лажат. :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom