- Член од
- 29 јуни 2005
- Мислења
- 1.284
- Поени од реакции
- 14
Има ли барем неофицијално објаснување или извинување за направениот кикс, според параноичните сироти нас Македонци, или пак објаснување за постигнатата цел на ОМД со одаденото признание на личности кои не се подржувачи на македонските интереси!? Јас не слушнав ниту прочитав некое од нив!
Напротив... молк!
А колку е ОМД важна и колку е оваа одлука грешна... можеме да претпоставуваме. Барем за мене лично ОМД досега претставуваше моето второ јас во САД, некој кој му верував 100% дека ме брани и заштитува онаму каде најмногу треба,некој кој никако не е во можност да ми наштети, ниту да помисли, затоа оваа „хистерија“.
Што ми вели пријател од ОМД (екс):
...Јас веќе година дена не сум со ОМД затоа што повеќе не знам за кого работи ОМД. Како тоа што ти го кажа сега..ОД КАДЕ ДО КАДЕ ВОЈНОВИЧ? ... Господ Бог да не чува...само тоа можам да кажам. Не знам што се случува со групата...пробав да добијам одговор ама ми велат дека ако сакам да разговарам за нешто, треба да сум член... ама не сакам да сум повеќе член затоа што не знам за што веќе работат....
Па заклучете сами, параноја,хистерија или ?
Eve go stavot na Meto Koloski:
![]()
Jovan Poprusev Мето дали ке ви присуствуваат наградените за придонес за Македонија: Керим и Воиновиќ ????
Воиновиќ би требело да зборува пред вашите делегати и да каже за какво компромисно име ја добил вашата награда.
![]()
Meto Koloski Voinovich ima obezbedno pratka na medicina do Makedonija od vrednost $2 milijoni dolari koga Makedonija beshe vo kriza 1993-1995. Blagodarenie do nego i negovite kolegi, Amerika ima donirano okolu milijarda vo pomosh preku USAID. I blagodarenie na Voinovich i negovite kolegi, Amerika ne prizna pod ustavnoto ime. Itn....ne e nishto chudno toa ... Види повеќеVoinovich shto go kazha, oti toa e porakata shto skoro site Amerikanci ni go vikaat. Neli Gordon isto go kazha proshlata nedela vo Skopje. Toa neznaci deka ne ni se prijateli. Amerika si go gleda interesot.
http://www.facebook.com/profile.php?id=638792169&v=wall&story_fbid=128058377209156