Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахаха ,, јес да не е нова ама далеку е од олдтајмер :pos2:Добро бе ја виде некој Вектрата шо беше паркирана таму, имаше и лепенка како и сите ОЛДТАЈМЕРИ, а беше Вектра иста ваква....:pos2:
![]()
Добро бе ја виде некој Вектрата шо беше паркирана таму, имаше и лепенка како и сите ОЛДТАЈМЕРИ, а беше Вектра иста ваква....:pos2:
![]()
Добро ако гледаме и камионот за влечење беше пријавен па што![]()
)
Тоа се сигурно организаторите. Него ај ќе ве видам за едно 20-тина години како ќе се палите дека имате олдтајмер :Р))
хахахахахахахах има време до тогаш да го ебам....тешки да ја чувам мојава Вектра до тогаш, со ќеф би одел на вакви манифестации![]()
Децата ќе ти смеат кога ќе летаме со колите остнатите...)) Ко сега овие дебилите
„ ЕЕЕЕЕЕ шо муааааабет бе браааат?...да чувам дома крнтија од 50 години. Земи купи си едно BMW госпо да те види...да повозиш некоја пиичкаааа...а не ова...да ме остај на срет пат!“ :pos2:
Децата ќе ти смеат кога ќе летаме со колите остнатите...)) Ко сега овие дебилите
„ ЕЕЕЕЕЕ шо муааааабет бе браааат?...да чувам дома крнтија од 50 години. Земи купи си едно BMW госпо да те види...да повозиш некоја пиичкаааа...а не ова...да ме остај на срет пат!“ :pos2:
а кога е собирот во софија ,,, мислам Concours 'd Elegance беше ? ?