ОГРОМЕН ТУНЕЛ ПОМЕЃУ РУСИЈА И САД?

• Креатор на темата Креатор на темата NelTu
  • Време на започнување Време на започнување
za amerikancite nishto novo ., no koga se raboti sega i za rusite ., ako ima profit ., i ako ., cvrsto ja nagazat ovaa tema i dvete zemji., so resursite i chovechki i tehnoloshki nishto chudno i toa da go napravat ., no predi se ., pak od ekonomski interesi., i profit.,... vakvi mega proekti ne gi gradat drzhavite tuku lobi grupite ., taka da se e mozhno

Па и ништо чудо...ако некогаш дојде до верска војна...а како што оди светот се повеќе верите земаат замав, овие две воено најнапредни земји ке соработуваат и ќе бидат поврзани....и сепак двете земји имаат проблеми со верски фанатици....мене не ми е чудно ама баш ич

Ова јас го гледам како взаемен договор на двете светски сили со некои цели.Мислам дека навистина ке се изгради.Русите ќе исцрпуваат природни ресурси,помалку трошок за нивен транспорт до САД.
А автоматски со тоа Русите добиваат регион кој е од стратешка важност за нивната земја.Развивање на крајниот исток од Русија,многу вработувања,поголема контрола на Американската индустрија(која повеке ќе зависи од Руските ресурси).Можност за поголем развој на Рускиот туризам во тој крај(мада ова е тешко остварливо),можност за градба на нуклеарни бази,дури не исклучувам заеднички проект помегу двете земји за градба на некој затвор(во сред снег СИБИР) најозлогласен затвор.

The 3,150m long Lefortovo tunnel in Russia is the longest in-city tunnel in the entire world. It is nicknamed ‘The Tunnel of Death.’

There is a river running over the tunnel, and water leaks through in some areas. When the temperature reaches 0°C (as it does during the Winter in Russia ) the road freezes and becomes as slippery as hell.

Ова се вознемирувачки снимки. Не ми е јасно зашто брзините не се крајно ограничени, коловозот прекриен со песок и сол, дури можеле да го загреваат коловозот. Просто не ми се верува дека нешто вакво може да се случува. Мислам дека ова се снимки снимени во некој исклучителен момент, на пример нагло заладување, а во нормална ситуација не би смеело да се случува нешто вакво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom