Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Baram cimetrka od medicinski ili stomatoloski fakultet za dvosoben stan vo blizina na vero dzambo na 3ti sprat so lift,klima,sopstveno parno i novi elementi.Kontakt:072 225 203

Две цимерки бараат трета за во стан во Скопје во непосредна близина на ФИНКИ факултетот, на ул. Рузвелтова (на спој со Партизански одреди). Станот е нов, 60 квадрати и комплетно уреден. Јавете се на 076 308 048 или пишете порака.

И јас барам цимери за у штип. Пишете по пп ако има нешо некој

Се бара цимер за во стан позади Симпо - во близина на полициската станица К2 и веднаш до техничките факултети. Повеќе инфо во инбокс.Станот е вселив од 1ви септември

Двајца цимери бараат уште цимери за стан во карпош или центар

Се бара цимер за во стан после Симпо, близу ФИНКИ/ФЕИТ. Кој е за, ПП за повеќе инфо.

Барам девојче што бара цимерка ...По можност она да има најдено стан и да е во близина на ПМФ...Понуди во ПП..Поздрав.

Ако некој сретне оглас за гарсоњера, за самец, у кругот на Карпош 1, Капиштец, Центар, бујрумте. Фала. <3

Едит: до 8.000, со парно по можност.

Последно уредено:
Тројца цимери од Штип бараат еден цимер. Станот се наоѓа во 8ми ноември. Пишете за повеќе информации. Благодарам однапред.

Здраво дечиња.
Барам цимер/ка за стан во Кисела Вода веднаш до студентскиот Пелагонија.
Станот има две соби(значи посебна соба), кујна со дневна, купатило и тераса. Има интернет, машина за перење, и е во добра состојба.
Киријата е 4.000 плус сметки.
Телефон: 075 805 088

Некој што бара цимерка за Скопје? Ако има некоја пишете ми инбокс за повеќе инфо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom