Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па? Што со тоа?
Доброоо бе АБЦ мајка му стара,иди утре на аеродром избркај ги на клоци ако не![]()
Како бе што,ептен е проѕирно наместена посетава или така ви рекоа од штабот?
---------------------------------
Odjebi od temata velis ? Se fraerishesh djanam a ? O.K
А сега постави си го клучното прашање, кој ја знаел пресудата за Љубе и кој знаел дека утре во 19 ќе си дојде дома?
Jas znaev !
Ko sto znam deka ovoj drugiot ke lezi uste 5 god .
Kako ete taka mi sepna edna pticka lastovicka
A zamisli ja sum nikoj i nisto a tek nekoj em sto znae em sto vlijae...
Al dobro previse kazav da ne ispadne deka sum Djems Bond u ego trip ovolku e dosat
Na vigi HUNZITE... tie ke ja opraat RM sigurno ..ne diskutiram vise zivejte si u magla na temava HUNZI MUNZI i ostale zaebancie
Имањето став или барем размислување поинакво од другите не го сметам за раздор него за простор за дебатирање.Е па другар веќе правиш раздор со коментарите.
А искрено незнам како ти би го замислил сето ова, носењето на овие луѓе во МК без публицитет?
Да се криеме ли?
Друга работа е..како па да ти веруваме дека правиш било што посуштинско, доколку доаѓаш да исмеваш нечиј труд, луѓе што не ги познаваш.
Мислам дека избрза со коментарите, сеуште не ни стигнале луѓево од Пакистан. Да ги запознаеме подобро и они нас, па потоа ќе заклучиме дали имаме или немаме нешто заедничко.
...
Инаку, Бацилус...Јаков сосема свесно го постави прашањето така како ко што го постави, за да му конвинира на негаторската теза.
Јас сум убедена дека и тој е свесен како е, во најмала рака, фасцинантно тоа што на некој народ со векови му се пренесува дека има Македонска крв и дека потеклото му е во Македонска земја. Тоа, туку така не се случува. Има зошто тоа се раскажува. Поткрепено е со колективната меморија, со врежаната припадност кон Македонија.
Спектаклот со принцот и принцезата, директни наследници на Александар Македонски, може да конкурира за една од најголемите светски будалштини и за врв на провинцијализмот и примитивизмот за што Македонија стана исклучително плодна почва. Така е тоа кога обземени од популизам и висок рејтинг, највисокото македонско раководство ќе тргне по умот на авантуристи-аматери кои од античката историја не знаат ама баш ништо, туку научиле извонредно добро да ги користат политичките конјунктури. Ваквата масовна еуфорија и колективна комедија досега не е регистрирана во поновата историја на Македонија. Недостасува Еразмо Македонски сето ова да го овековечи со нова „Пофалба на глупоста“.
Ерол Ризаов
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=8F0B91B6DC53DB428224AE205B061E63
E ova e veke kompliment. Koga serko masterot ke te pofali javno ova e veke kompliment.Јаков.. серко беше , серко и остана. Алал вера за континуитетот.
Мораше баш на оваа тема да го тапиш.
E ova e veke kompliment. Koga serko masterot ke te pofali javno ova e veke kompliment.
Mojata misija konecno e ostvarena, tnx Serko Master.