Оф топик

Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе те тепам утре у школо!...:(:)
нот гоу ту школо тумороу...хев вери биг хедејк..кидинг...ај бе тепај ме...
ама прво милката да ми ја купиш со задоволство да јадам додека ме тепаш:zver:

ПараноиК шо се дешава кажи ае :kesa::kesa::kesa:

:zver:

али слаб сум пошо мрзам српски филмови...не дека не сум имал шанса да глеам нешо...али ај ќе пробам да седам пред тв бар 20 мин со филмов...

нот гоу ту школо тумороу...хев вери биг хедејк..кидинг...ај бе тепај ме...
ама прво милката да ми ја купиш со задоволство да јадам додека ме тепаш:zver:
Важи...Иако мислам дека откако ќе те истепам, нема да имаш друга опција освен да се лигавиш по болничкиот кревет, несвесен за својата положба и местоположба...:)

Важи...Иако мислам дека откако ќе те истепам, нема да имаш друга опција освен да се лигавиш по болничкиот кревет, несвесен за својата положба и местоположба...:)

значи ќе јадам чоколатце додека ме тепаш...а тоа шо ти си оперирана од романтика уште од мали нозе татко ти и мајка ти да ги тепаш не мене...иако мене ќе ме тепаш за многуууу други работи...хахахахахаха...

жикина династија - рулззззззз:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ееее тоа има содржина бееее....тоа е нешо на кое се виткав од смеење порано коа го имаше пред 2-3 год коа даваа...глеам и сеа по малце даваат ама веќе не е тоа тоа ги иам глеано...

значи ќе јадам чоколатце додека ме тепаш...а тоа шо ти си оперирана од романтика уште од мали нозе татко ти и мајка ти да ги тепаш не мене...иако мене ќе ме тепаш за многуууу други работи...хахахахахаха...
Па нема да те тепам пошто сум оперирана од романтика, ќе те тепам пошто ми е мерак...:)

ееее тоа има содржина бееее....тоа е нешо на кое се виткав од смеење порано коа го имаше пред 2-3 год коа даваа...глеам и сеа по малце даваат ама веќе не е тоа тоа ги иам глеано...
појак српски филм од тај нема а и нема да има:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

:tv: гледам скриена камера на нет шо им текнува еј какви глупости :pos2:

Па нема да те тепам пошто сум оперирана од романтика, ќе те тепам пошто ми е мерак...:)
аиииииииииииииииииииииии другарчето од мерак да го тепаш...е сеа ќе си идам со другото друштво бе...:pos2:

појак српски филм од тај нема а и нема да има:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
за тоа нема дилема...

:zver::zver::zver:не си ти крив...не ти кажува нишо она...и мене така ми прај понекад

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom