Оф топик

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј миланез` зш издаде сеа со трговијата со љуѓе :jaj: ама добро што не им кажа све :pipi: дека продаваш органи и сл ... работи :pos:

Трај ма :vozbud:
И поздрав до братучеДка ТИ :back:

Samo off nema topic (извинете што пишувам латиница немам кирилица)

Абе кога стартувам ПС ми се појавува нешто ПРИНТЕР (драјвер) да инсталирам а нема ја такво нешто ни сум имал, како да го тгнем ми скурчи секое палење да го гледам тоа :)

И ти миланез` поздравија братучетка ти :vozbud::vozbud::vozbud:

Абе кога стартувам ПС ми се појавува нешто ПРИНТЕР (драјвер) да инсталирам а нема ја такво нешто ни сум имал, како да го тгнем ми скурчи секое палење да го гледам тоа :)

Чорба неможе да се угасне :pos:

[zEUs];1828034 напиша:
Чорба неможе да се угасне :pos:
Да ги ебам бадијала уште не напраеле форумот - таму е спасот :vozbud:

Да ги ебам бадијала уште не напраеле форумот - таму е спасот :vozbud:

Абе знаеш шо ќе напраеш ..... ја како што знам немаш принтер :tapp: па нема логика да ти се појавуе тоа :nesvest: и затоа ќе видиш дали имаш нешто уклучено позади кј компјутерот особено види на усб нешо дали имаш уклучено : ручке и сл ... ако имаш извадиги и рестартирајго компјутерот па види дали ќе ти прае исто :pipi: (ама ти кажав а :vozbud:)

...пробано :nesvest:

...пробано :nesvest:

Абе види дали имаш нешо уклучено :nesvest: тоа се појавуе ако имаш нешо уклучено :jaj: или дан е за цд-ромот :pos:

Абе ај нака помогне некој друг :pos2: ова е :oftopic: или шо е :pos:

Eпа изгаси го , и нема да го глеаш..Или пак, не го укЉучувај Пе-Це-То...:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom