Paranoik
내 ♡, ∞.
- Член од
- 10 август 2008
- Мислења
- 1.873
- Поени од реакции
- 451
Truth Begins With Lies...ваљда еднаш ќе дознаам што е вистина, а што не/....:poss:I am the one that answers them.... and guess what?.... Everybody Lies and can lie...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Truth Begins With Lies...ваљда еднаш ќе дознаам што е вистина, а што не/....:poss:I am the one that answers them.... and guess what?.... Everybody Lies and can lie...![]()
Truth Begins With Lies...ваљда еднаш ќе дознаам што е вистина, а што не/....:poss:
Тигру ај уште еден пост па да видиме 5000 заокружено...
Онак...не знаев што да пишам...![]()
Ја за ова малку повеќе ке се начекам.......ама кој чека ке дочека кога тогаш...еве сеа за да ја покажам лојалноста кон Милан таму ќе го направам![]()
Хаха...Добро...Ај честито 5000 пост...МИ се јаде...Ај кажете ми што да јадам?...:nesum:
:poss:Ја за ова малку повеќе ке се наПАСТАМ.......ама кој ПАСТА ке доПАСТА кога тогаш...![]()
Зеус ти текнува на колава кога излета кај мене позади зграда(ка на филм) и тогаш им ја сјеба оградата у пожарна ?[zEUs];1825314 напиша:
Зеус ти текнува на колава кога излета кај мене позади зграда(ка на филм) и тогаш им ја сјеба оградата у пожарна ?
Е сеа сакам пак да излета некоја да им руши оградата мамата нивна
... не се иде секој ден на спортски -_-