Dragana posetila bugarsko primorje pa otkrila pravo stanje stvari: "Da razbijemo predrasude"
"E ovako, pošto sam se pre odmora načitala svakakvih gluposti vezano za Bugarsku, red je i sada kada smo ovde da malo razbijemo predrasude. More nije kao močvara, slano je, plavo je, prozirno, i izuzetno čisto. Posebno u Nesebaru na južnoj plaži, gde je voda zaista prelepa. Voda, u ovom periodu je topla, idealna za kupanje i dece i odraslih. Plaže su divne, peščane, prečiste. Na nekim mestima ima malo trave ili po koja alga, ali to je deo mora i sasvim je normalno", počela je ona.
"Temperature su tridesetak stepeni, duva prijatan vetrić, ali može fino da se izgori, nemojte da vas zavara osećaj vetrića. Cene su manje-više kao u Srbiji, gorivo i cigare su jeftinije. Ugostitelji su preljubazni, bar mi smo naišli samo na takve. Ima jeftinijih i skupljih restorana, pa ko koliko može da se pruži. Po meni, Sunčev breg i sva ostala mesta okolo su prepuna zanimljivih stvari i za decu i za odrasle, zaista ima "hleba i igara" na sve strane", navodi Dragana u objavi i dodaje:
U Bugarskoj nema koja plaža nije prelepa... Onaj ko kaže da u Bugarskoj nije dobro, ne zna šta je more, mir i lepota. Slažem se apsolutno sa objavom i dojmom. Treći put sam u Nesebaru, danas stigla i gledam i današnji prvi dan maksimalno da iskoristim. Prelepota, uslužnost, kultura, apsolutno nemam reči. Sve negativno vezano za Bugarsko primorje su predrasude. Ne menjam Bugarsku više ni po padeži", pisalo je u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

Ko nije bio treba da ode. Prvi sam imao predrasude dok nisam otisao u Nesebar i Sozopol. More cisto i toplo, plaze od skoro belog peska a cene nize nego u Grckoj i Crnoj Gori. Decenijama sam letovao upravo u te dve zemlje dok pre koju godinu nisam otisao u Bugarsku. Od tada samo Bugarska. Izbegavati severniji deo njihovig primorja.
https://www.b92.net/putovanja/letovanje/aktuelno/150323/dragana-posetila-bugarsko-primorje-pa-otkrila-pravo-stanje-stvari-da-razbijemo-predrasude/vest