HellRaiser
Реметам кајганџии
- Член од
- 1 јануари 2014
- Мислења
- 815
- Поени од реакции
- 855
Мајката од Зоран оди криво
Столетие
Столетие
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема смисла реченицаваСамо трпение оти лесно Емче трагедија изведува ексцентрична.
Мармалад
Твојава па ич нема смисла,,,me armasaa rano mlad akal lefteren arno doteran,,,
,,,KjELEPUR,,,
Види го ти него, ај не туку плачи одма, не биди ексцентрична личност како Емче мојаНема смисла реченицава
Твојава па ич нема смисла
Ништо не играм со вас нема разбирачка си терате по старо
..ама ете јас сум трпелива со тебе
Добро ај еве ти збор ама не играм то ест ќе играм ама само ако се опрајтеВиди го ти него, ај не туку плачи одма, не биди ексцентрична личност како Емче моја..ама ете јас сум трпелива со тебе
Пиши збор барем, па не играј.

Мирисот Од Рози Нирвана Арома Разнесуваат.,,,pri rasni atleti zapnala nevesno idiotski komentari,,,
,,,MORNAR,,,
,,,aj be pa ti igraj ne ja dupi rabotava,,,Не бе не реков не играм незнам зошто продолжив еве го шутракот пак ретардирана реченица напрај.Ко од google translate да ги вади реченициве.
Ама брат ништо лично брат ама дај малку бар логика нека имаат твоиве реченици а не ко ќе те читам ко да имаш нешто преведено од шпански на македонски преку гугл транслате,,,koga alevata piperka e tenka avan negine,,,
,,,KOLENO,,,
,,,aj be pa ti igraj ne ja dupi rabotava,,,![]()
,,,ok vo pravo si,,,ja glupson ti pameten,,,i aj sea prodolzhi da igrash,,,Ама брат ништо лично брат ама дај малку бар логика нека имаат твоиве реченици а не ко ќе те читам ко да имаш нешто преведено од шпански на македонски преку гугл транслате