Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
се плашам многу од змии и бубашваби. неможам да ги смислам
....глупи змии

Obozavam koga sum vo voda, ama koga ne se gleda dnoto, mi e strav od nea. Moreto me vlece vo dlaboko... uuuuahh...jeziva predpostavka:ija: :shok:

Незнам зошто ама знам дека не постојат и пак се плашам дека некое чудовиште ќе ми дојде од грб ке ме убие (од филмови шо гледам)

Бубачки, змии, височина, тесни простории... толку за сега:icon_conf

Најмногу ми е страв од оние луѓе кои се опседенати со болни и лоши мисли, како да им наштетат на другите.
Имам страв и од темнина, змии (и се што лази), кучиња, секакви инсекти и толку сега засега.

Многу се плашам од змии, а понекогаш и од големи кучиња. Со неурамнотежени луѓе, од бубачки, пајаци, темница...можам да се снајдам. Па коа бев мала, си играв со пајаци, ги миев...:pos2: , се додека не умреа.

Starv mi e od temni i tesni ulicki, vi se slucilo li nekogas da vidite nekoj covek onaka na ulica i da vi e strav od nego mislam na onie skitnici i nekoi takvi luge mnogu mi e strav deka nekoj nesto ke mi napravi, mi bese strav da se setam niz avtokomanda lani posle ubistvoto (ziveev u stiv).

Најмногу се плашам од пајаци и од височина, друго не ми текнува

Fear of the dark.. fear oF the daaaaaaaark .. I have a constant fear that something's always near .. Fear of the dark, fear of the dark .. I have a phobia that someone's allways there .. еве од шо се плашам и зошто не можам да спијам во темница =)

Од лицемери и лажговци,во задно време имам ненормално голем страв ууууф!!!

~

Од ништо не се плашам повеќе него од сама себе и мојата психа и се плашам од злобни погледи, оние вистински злобни погледи кои луѓето ги упатуваат кога мислат дека никој не ги гледа.
Просто ми го замрзнуваат крвотокот кога ќе налетам на таква ситуација, затоа си ја мразам перцепцијата.:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom