Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
од заболекар маме му ебем :D , многу лошо искуство имам со нив.

Инаку стравот доаѓа од повеќе работи во разни ситуации и одредено време.

Може ќе ви биде малку смешно :) но се плашам од крави, змии, пчели и луѓе што стојат на некое високо место. Кај овие последниве се плашам да не паднат оти ја ги гледам како во секој момент ќе паднат. :)

Од вегетаријанци , фобија ми е дека еден ден кога ке се разбудам сите растенија ке ги нема ке бидат изедени од вегетаријанците и ке поцркаме без кислород.

Од сите или само од такви како тој од погоре ?

се плашам од коњи believe it or not,не се осудувам да им се доближам,одма ги замислувам како ме клоцаат и газат. Вероватно би се плашел и од скорпии ама никогаш немам видено во живо така да то не се рачуна :D

Скоро од сите,од мал иам уплаф од кловнови..и никад не ми биле смешни..а овој погоре па ептен ме плаши :P

Скоро од сите,од мал иам уплаф од кловнови..и никад не ми биле смешни..а овој погоре па ептен ме плаши :P
Нормално е тоа синко да те плашат такви кловнови, тие кловнови се природни непријатели на шапот, лигавката,парамециумот,амебата иако сте едноклеточни животинки генетски ви е всаден стравот, кога ке налета таков некој инстиктивно се криете по штабови.
Не се грижи значи нормално е тоа што се плашиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom