Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Шо има тука страшно? :D
Еми кога ќе почнеш да се мочаш и сереш у гаќи ќе те прашам тогаш. :)
--- надополнето: Oct 20, 2011 8:48 PM ---
Од пајаци и остали слични инсекти .. маме им јебам ...

Чат пат и од желбата или нагонот да скокнам , кога се наоѓам на ивицата на високо поставено место .. е тоа ме плаше ...

:pos:

Најмногу се плашам од фригидни жени на кои фемина.мк им е ултимативниот Водич низ галаксијата, од намќор луѓе кои еднаш не ме насмеале од срце и форумџии кои наводно се "пензионирани", а уствари се дојдени со некој сосем десетти јузер.

На страна овие факти, отсекогаш сум се плашел од фудбалери, а тоа се (по редослед од даб до бука):

На место број 3, легендарниот Емерсон кој, кога влегуваше во 65-70 минута одма примавме гол. Кога Емерсон ќе се загреваше кај аут линија јас земав икона да ја бацам и да се покрстам да не доживеме дебакл од Сиена. Значи таков малер никогаш не заиграл за Милан.
EmersonSDM_468x483.jpg

На место број 2, уште една "легенда" која го облече дресот на Милан, Халк меѓу мрежите, Жељко Калач, човекот кој успеа да прими гол од кај ќе стигне.
zeljko-kalac.jpg

И на место број 1, секако, кралот на џунглата, актуелната болест на 21 век, драги мои, премудриот Даниеле Бонера. Кој му дал копачки и топка на чоеков алал да му е. Чим стигна овој да биде професионален фудбалер значи се е можно на овој свет.
daniele-bonera-signed-ac-milan-photo-101207-1.jpg

Еми кога ќе почнеш да се мочаш и сереш у гаќи ќе те прашам тогаш. :)
Епа јеби га, биолошки сат. „Сигма Протокол“ - Роберт Ладлам, прекрасна идеа, разработена, зошто е добар долгиот живот. :D

Лифтови.
И нема шанси да седам позади во кола која нема врати.... не не не :)

Се плашам дека 21.12.2012 ќе биде уште еден промашен обид за крај на светот :mad:

Se plasam od poveke raboti, zmii, staorci, svinji, od visocina( iako porano ic ne se plasev ) , od toa deka yugoto ke mi se zapali, a sea i od cajkani pocnav da se plasam poso sekoj 2r den makar ednas mora da me zastanat, aa da i od almunia koa ke vleze da igra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom