Од поранешните југословенски републики, Македонците земаат најмали плати

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахах

Треба да те земат во ВМРО за портпарол те бива жими се те бива.

Проширени улици и направен стадион :pos:
Нема потреба одлично се снаоѓам во приватниот сектор, не си го валкам образот со партии , доволно сум способен и без партии туку со знаење и способност да успејам овдека. Значи не смее да ми се свига стадионот што е направен нов и е светски и што над 10 години кога и да идев порано на стадион се прашував дали на некој ке му текне да направи стадион како што му доликува на Скопје и некој го направи тоа и мене ми се свига тоа и јас станувам портпарол на вмро заради тоа што ми се допага новиот стадион , тоа може некој со пилешки мозок да му текне, или тоа што кога и да идев по илинденска за овие 15 години секат викав добро бе ке знае ли некој да направи асална улица од ова . и ја направија и ме заштедува секој ден по 15 минути заради тоа што е проширена и заради тоа сум портпарол на власта пилешки мозок пак, тоа што кога ке отидов порано на Аеродром и што имав осет како во афирка да се наога аердромот а не во Скопје ,а сега што е најмодерен аеродром на балканов и ми се свига и ми е убаво чувството кога и да отидам таму и тоа не чини , чим ми се свига мора да сум вмровец пилешки мозок може такво нешто да кажува да не набројувам понатака примери.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom