Нема потреба одлично се снаоѓам во приватниот сектор, не си го валкам образот со партии , доволно сум способен и без партии туку со знаење и способност да успејам овдека. Значи не смее да ми се свига стадионот што е направен нов и е светски и што над 10 години кога и да идев порано на стадион се прашував дали на некој ке му текне да направи стадион како што му доликува на Скопје и некој го направи тоа и мене ми се свига тоа и јас станувам портпарол на вмро заради тоа што ми се допага новиот стадион , тоа може некој со пилешки мозок да му текне, или тоа што кога и да идев по илинденска за овие 15 години секат викав добро бе ке знае ли некој да направи асална улица од ова . и ја направија и ме заштедува секој ден по 15 минути заради тоа што е проширена и заради тоа сум портпарол на власта пилешки мозок пак, тоа што кога ке отидов порано на Аеродром и што имав осет како во афирка да се наога аердромот а не во Скопје ,а сега што е најмодерен аеродром на балканов и ми се свига и ми е убаво чувството кога и да отидам таму и тоа не чини , чим ми се свига мора да сум вмровец пилешки мозок може такво нешто да кажува да не набројувам понатака примери.......Хахахах
Треба да те земат во ВМРО за портпарол те бива жими се те бива.
Проширени улици и направен стадион![]()