Од кои причини, на мажите им е страв да им пријдат на некои девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата Gosh
  • Време на започнување Време на започнување
Ама не, види вака, смири се, не е то шо мислиш, жими све, да пукнам на местово, се колнам друг ми се логирал и тресел глупости! :mad:
Абе СЈО-вец, така ли ги решавате вие админите конкурентните фраери на форумов, со бан и бришење постови?
Ееееее ама шкарт фраери сте биле...:icon_lol:

Абе СЈО-вец, така ли ги решавате вие админите конкурентните фраери на форумов, со бан и бришење постови?
Ееееее ама шкарт фраери сте биле...:icon_lol:
Јас сум добро дете, други се тие лошите шо банираат. Али да признам, ми одговара кога ја чистат конкуренцијата! :gjavol:

Јас сум добро дете, други се тие лошите шо банираат. Али да признам, ми одговара кога ја чистат конкуренцијата! :gjavol:
Да ти кажам право, како Фатиме наша ретко да најдеш бисер таков личен.;)
Треба гњурење во најдлабочините.

Значи сепак женско ме банира цело време. Да не е некоја од моите мувачици што сум ја одбил за секс во живо?
Хммм...:(

Could be...Can't blame her for that..
Hell hath no fury like a woman scorned.:icon_lol:

Значи сепак женско ме банира цело време. Да не е некоја од моите мувачици што сум ја одбил за секс во живо?

Koј би посакал секс со телесен и духовен инвалид?

Могуќе брате могуќе. Жеништава се ко оси напраени :duel:

Ako e takva so si ja odbil ke te banira dodeka e ziva.
Ama se mi se cine deka nemoze tolku banovi da udre kolku sho ti akaunti mozes da generirash ;)

јас приоѓам само за пари, ако мафне госпоѓата на кај мене со банкнота - ќе и пријдам
Единствена причина зошто ситуирани госпоѓи би мафтале накај панкери е за да им дадат некој денар за евтина трилитарка.

Единствена причина зошто ситуирани госпоѓи би мафтале накај панкери е за да им дадат некој денар за евтина трилитарка.
тоа го знат само ситуираните госпоѓи

Последната корпа беше со образложение дека сум бил несериозен и дека сме се разликувале карактерно. Ај за карактерните разлики, ок, прифаќам, ама дека сум несериозен, мајкооо мила, сериозен сум како некролог. Френд зона веројатно.
Предпоследната корпа беше дека сум другарче. Френд зона било веќе.
Пред-предпоследната корпа имаше за образложение дека немало да бидне работа, само ќе сме си го растуреле пријателството. Такоѓе френд зона.
Сепак, на сите три им кажав и им кажувам дека сакам да ги ебам, па ако им се присака, нели...
Па ако им бараш само да ги ебеш тогаш и стварно си несериозен. :icon_lol:

Нека има, само педери да нема !!! Тоа треба да се излечи. Храброста е машка одлика, и таа најсилно влијае кон пристапување на убава девојка. Храбрите момци си имаат и ќе имаат убави и згодни девојки.
Маче мн си убав ама глуп си. (Машко сум)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom