ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување
како и секогаш ..нашиот премиер е НАДВОР од државата..а почитуваниот претседател Хорхе се мисли дали да повика совет за безбедност
Ало, Али, ми текна...

Или едноставно е за да се исплашат Македонците за да се иселат од местото.
Таму нема Македонци а мн веројатно е и албанци да нема.[DOUBLEPOST=1429614836][/DOUBLEPOST]P.S. Лупевска тргна натака или што е работава? ГОшинце е одма тука на еден саат возење од Ск.

Ало бре кои Македонци во Гошинце?
420/424 се Албанци таму.

Дошле 40 луѓе, ги избркале цајканиве и коа после дошла коњаницата нигде трага од тие 40 луѓе.
Филмови :pos:

Таму нема Македонци а мн веројатно е и албанци да нема.[DOUBLEPOST=1429614836][/DOUBLEPOST]P.S. Лупевска тргна натака или што е работава? ГОшинце е одма тука на еден саат возење од Ск.
Не бе Лупевска.....сега Миленко, Бато и Ачковска ќе не одбранат

Не бе Лупевска.....сега Миленко, Бато и Ачковска ќе не одбранат
Брат ти нешто ептен си политички оптоварен. Тоа беше шала. А ШАЛА на страна, зошто некој од нашиве јаки истражувачки новинари од било кој медиум не отиде до таму? Двеста сценарија направија и едните и другите а нема извештај од место што е еден саат од Скопје.

Брат ти нешто ептен си политички оптоварен. Тоа беше шала. А ШАЛА на страна, зошто некој од нашиве јаки истражувачки новинари од било кој медиум не отиде до таму? Двеста сценарија направија и едните и другите а нема извештај од место што е еден саат од Скопје.
ШАЛА? а ОК, јас дека озбилен бев

Еј еве го пак Ангелов, по 50-ти пут како рецитира на микрофонов тоа што го чул од бившиот разузнавач и кодош со потврда Иван Банановски пардон Бабановски.
истиот Банановски 20 години труби за албански радикализам, зелена трансверзала можност за окупација на балканот од џихадисти и сеа одеднаш гледа сценарио во ова. Па ако има сценарио тогаш он е меѓу првите што придонел за такво сценарио...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom