Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
1) И мене ме нервира менталитетот (и паметот) на девојките што се ебат со идиоти што се снимаат за време на секс ама што да праиме..
Камера може да се скрие во станот, не бидете наивни.

А да има група да речеме каде што ќе се постираат пениси од мажи и жени ќе им се смеат на големините, може нема да пријавуваат во полиции ама ќе имаш ликови што ќе завршат на Хелекси, јажиња и останати чуда. Опседнатоста на машкото со половиот орган е нешто за кое што Фројд книги и книги пишувал.

јас се кладам дека да видите некоја да ви го стави таквиот во женски муабети на фб и да се изнасмее дека ви е мал, под дрво и под камен ќе ја барате да ја решите од ќотек.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Пиши де кој ја направил курва, јас колку што знам случајов бил објавен во женска група на фејсбук и жени ја обвинувале неа а не мажи.
Па пишав за коментарите од жените погоре. Јас зборам за гнилово и глупо општество составено и од жени и од мажи што пишуваат глупости. Не се дирнувајте одма да се браните, жити се.

M

Macedon1um

Гостин

А да има група да речеме каде што ќе се постираат пениси од мажи и жени ќе им се смеат на големините, може нема да пријавуваат во полиции ама ќе имаш ликови што ќе завршат на Хелекси, јажиња и останати чуда. Опседнатоста на машкото со половиот орган е нешто за кое што Фројд книги и книги пишувал.
Знам дека може ама таквите случаи се ретки скоро и да не постојат, повеќето вакви снимки се или со согласност (што многу зборува за девојката) или пак се испратени лично од нив. Знам дека ние како луѓе секогаш вината преферираме на друг да ја префрлиме, ама во огромен дел од случаите сами си ги правиме овие работи

Па обично праќаат оние што имаат со што да се пофалат :D така да може и пофалба ќе биде објавувањето, а може и сум грешка..

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Знам дека може ама таквите случаи се ретки скоро и да не постојат, повеќето вакви снимки се или со согласност (што многу зборува за девојката) или пак се испратени лично од нив. Знам дека ние како луѓе секогаш вината преферираме на друг да ја префрлиме, ама во огромен дел од случаите сами си ги правиме овие работи
Дали девојка ти ако ти испрати разголени слики е курва? Ти со цел памет ќе одиш со таа курва?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.347
Поени од реакции
30.707
Истиве овие што дробат овде кој им бил крив на овие што праќале на дечко слики, се кладам секоја вечер замараат некои по чет - ajde pu6timi slika da vidam sto nosi6 6to si takvaaa :(((((
Ne, tuku prakaat slika ili od gakji, ili kako si go drzat, i po nekoe vreme ti pisuat ko memeno:
I showed you my penis pls respond.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па обично праќаат оние што имаат со што да се пофалат :D така да може и пофалба ќе биде објавувањето, а може и сум грешка..
Не навлагам што како ама голем дел од машките знаат да напнат со она „а голем ли ми е?“ и индиректно да им кажеш дали си имала некој со поголем, ете за мене и за сигурна сум 95% од женските тоа е малку смешно и релативно ама ги копка, се интересираат. Колкав и да ти е (пример земам), да видиш жени по интернетов како се смеат и индиректно со тоа потврдуваат дека имале со поголем (и да лажат, знаат кај да удрат) не паѓа сеедно. Замисли утреден на работа ти се смеат и колеги и колешки зошто виделе на група некаде колкав ти е, сеедно ќе ти биде? :D Не ме заебавај.

Затоа велам, подеднаква сељачка е и таа група а и би била подеднакво сељачка ваква група што ја опишувам, само што кај првава немаш физичка сила да се пресметаш со машкото или заканиш, сем како што кажа @MAJA 345 да викнеш братучеди, роднини да го сокапат од ќотек тој што ја пуштил во оптек.

M

Macedon1um

Гостин
Дали девојка ти ако ти испрати разголени слики е курва? Ти со цел памет ќе одиш со таа курва?
Не би ја оквалификувал како курва, ама дефинитивно не би имал ништо посериозно со таква девојка

Не навлагам што како ама голем дел од машките знаат да напнат со она „а голем ли ми е?“ и индиректно да им кажеш дали си имала некој со поголем, ете за мене и за сигурна сум 95% од женските тоа е малку смешно и релативно ама ги копка, се интересираат. Колкав и да ти е (пример земам), да видиш жени по интернетов како се смеат и индиректно со тоа потврдуваат дека имале со поголем (и да лажат, знаат кај да удрат) не паѓа сеедно. Замисли утреден на работа ти се смеат и колеги и колешки зошто виделе на група некаде колкав ти е, сеедно ќе ти биде? :D Не ме заебавај.

Затоа велам, подеднаква сељачка е и таа група а и би била подеднакво сељачка ваква група што ја опишувам, само што кај првава немаш физичка сила да се пресметаш со машкото или заканиш, сем како што кажа @MAJA 345 да викнеш братучеди, роднини да го сокапат од ќотек тој што ја пуштил во оптек.
На тинејџер сигурно нема да му биде сеедно, ама на секој повозрасен мислам дека многу малку скоро ич негативно нема да му влијае.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.947
Поени од реакции
25.458
Тачно! Имам спомнато за ова на форумов, јас ова го имам направено без лицето да знае, па нит го покажав видеото на некој, нит го ставив на порнхаб, него си го користев за моја приватна забава. Агда не е сељанка, биди како Агда! :D

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.347
Поени од реакции
30.707
Не би ја оквалификувал како курва, ама дефинитивно не би имал ништо посериозно со таква девојка
Sigurno si od tie sto baras devica za do prva bracna nokj :tvg:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Значи веднаш ќе и раскинеш? Можеби и ќе бидеш навреден дури.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На тинејџер сигурно нема да му биде сеедно, ама на секој повозрасен мислам дека многу малку скоро ич негативно нема да му влијае
Не верувам баш ама и да е вака како што збориш, верувам дека во групата биле тинејџери и девојки од старосната група 20-30, не 50+ :)

M

Macedon1um

Гостин
Sigurno si od tie sto baras devica za do prva bracna nokj :tvg:
Не, ама ама старомоден сум кога се во прашање тие работи и не споделувам интима со другари/пријатели како што праат денешниве млади

Значи веднаш ќе и раскинеш? Можеби и ќе бидеш навреден дури.
Ќе празнам јајца додека не најдам подобра, секако дека и ќе и укажам што мислам по тоа прашање може ќе се опамети..
И за нејзино добро да не пие хелекс и сече вени.

Kajgana Shop

На врв Bottom