AceCaleb
Деспот на Адот
- Член од
- 31 декември 2007
- Мислења
- 5.965
- Поени од реакции
- 11.384
Страшен нож е оној најлевоПрегледај го приврзокот 176779 Еве една слика на тема "Мртва природа"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страшен нож е оној најлевоПрегледај го приврзокот 176779 Еве една слика на тема "Мртва природа"
Secivoto sekako moze da se sredi. Mislam deka i futrolata treba da se smeni, a i odbojnikot moze da e mnogu poubav.....Imas pp.Имам нож, купен во Германија, некаде 80-ти години, Solingen. Чуван е безвезе, во багажник на кола, по гаражи. Не е многу практичен за носење, пошо е доста тежок, ама би го користел и понатаму затоа што мислам дека е прилично квалитетен. Рачката му е многу здрава. Ме интересира дали се репарира некако сечилото? Прегледај го приврзокот 177083 Прегледај го приврзокот 177084
Listava nema vrska so top folderi. A dodusa takva lista ne postoi, toa sto e za nekogo top za nekogo ne e....a ovaa lista e daleku od taa sto jas bi ja napravil.Една листа на топ „фолдери“ да се полигавиме малцеhttp://www.popularmechanics.com/hom.../?src=nl&mag=pop&list=nl_pnl_news&date=090917
Pa poveli napravi, da vidime sto e top.Listava nema vrska so top folderi. A dodusa takva lista ne postoi, toa sto e za nekogo top za nekogo ne e....a ovaa lista e daleku od taa sto jas bi ja napravil.
Напомена:Pa poveli napravi, da vidime sto e top.