Ножеви

• Креатор на темата Креатор на темата PrinceVegeta
  • Време на започнување Време на започнување
@bobo_oh Шо е ова бе пријателе, ова не е колекција ти си имал цел арсенал.

Od bear grills parang machete[DOUBLEPOST=1411646869][/DOUBLEPOST]P_20140925_130559.jpg Folder[DOUBLEPOST=1411647169][/DOUBLEPOST]A Oviedo se racna izrabotkaP_20140925_131644.jpg[DOUBLEPOST=1411647727][/DOUBLEPOST]Za vtoriot e od prohrom samo ne mozam Da najdam karakteristike Za kalenje ,ostricata e mnogu ostra ama e meka i neznam dali ima nekoj iskustvo so kalenje na koja teperatura se kali

Последно уредено:
Дечки, да не знае некој дали има Мора 2000 во Скопје и која му е цената?

Дечки, да не знае некој дали има Мора 2000 во Скопје и која му е цената?
Имаше во арми шопот кога јас ги купував овие моите, пред повеќе од една година и цената му беше 2000д. (за мене, а и за тоја нож, скапо) Тој најмногу ме бендисуваше од сите мори, ама го споредив со реалната цена и ми беше дупло поскапо.

Јас моментално го правам Викториноксот (флорист) тој со виолетови рачки. Му ги извадив рачките, сега е 60-70% потесен, ама му лепам дрво од страните, ќе ставам слики кога ќе го завршам.[DOUBLEPOST=1411999772][/DOUBLEPOST]Еве, едната страна е готова.
SAM_0677.JPG

Последно уредено:
Да. Зошто? Немам друг. Двокомпонентниот ми се истроши, секундарен ме мрзи да купам...Друг немам.
Зошто, баш позадоволен сум со Неостик, се лепи на металот како мува на :гомце: и плус е еластичен.

Dvokomponentniot ti e najdobar za lepenje. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom