Браво ножов има топ дизајн.Еден од најубавите до сега видени!.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво ножов има топ дизајн.Еден од најубавите до сега видени!.
kolku kosta ?![]()
си порачав 3 комада... не за друго туку многу мерак иам на танто
иначе на aliexpress има Falkniven за 15-20 долари![]()
кинезите се околу 3 долари, оригиналот е 17kolku kosta ?
ахм...Не знам кој модел е ова, ножевите не се мои, само правам услуга на другар.
Сечивотo е 92мм, рачката 120мм.ахм...
шо должина е сечилото?
ме стај во мисла, сакав бенчмејд ама не фолдер...
и ја вака на прва се фатив за истиот......................... али имам така да следен нож може да биде само од кај миланист.ахм...
шо должина е сечилото?
ме стај во мисла, сакав бенчмејд ама не фолдер...
Фала. А башка имам од истото парче за уште 10-ина рачкиДршкава на последниов ти е многу добро освежување!
inaku se e falsh...na pr.benchmade najeftin noz kaj i da baras nema da najdis pod 50$na staro,a na novo se 90$+...i mislam deka znam koj e drugar ti i koj spamira na reklama 5 so 90% falsh nozevi a tie 10% gi kupil od army shop-ot do vladata i gi prodava 50% poskapo.pozdrav[DOUBLEPOST=1397057808][/DOUBLEPOST]
abe batali ti aliexpress...nema tamu original...ako sakas posle secenje 2 ribanki leb da go ostris,slobodno...poarno odi na ebay i najdi si oroginal...inaku originalot e okolu 15$ a falsot 8$pa sea vidi so ke ti se isplate poveke...inaku mislam za s&w-ot... A FALLKNIVEN hehe...ke se podzaprasame...ke si dajs 100$...inaku vidi mi ja kolekcijata za nozevi na 45-ta strana ako sakas da si prajme muabet za kvalitetni secila![]()
си порачав 3 комада... не за друго туку многу мерак иам на танто
иначе на aliexpress има Falkniven за 15-20 долари![]()