Новогодишни резолуции :)

• Креатор на темата Креатор на темата Cute Girl
  • Време на започнување Време на започнување
По долго размислување се решив да немам новогодишна резолуција, и онака знам дека самиот себеси ќе се лажам, нека си тече новава година како што сака :)

Со тренингот ке си терам и теретана ке почнам.. Оценките ми се супер .. А за женска ич кур не ме боли.. ке си играм курот со сите одсеа

годинава прво шо ке пробам да напраам е да ги откажам цигариве по секој основ!!! второ ке глеам да си ја завршам на време и и третава година без проблеми како и претходните две и трето ке глеам да појдам до америка ако дае господ т.е ако дае американскава амбасада виза.. ако не здравје!

Јас оваа година ќе бидам поамбициозен, ја би одел на 1440x900 :smir:

Хахаха.. немој да си скромен, пукни ја фул „ха-де“ ;)

Мене ми треба подобра графичка за мојата новогодишна резолуција (резолуција бе... алооо буквален превод: New Year's Resolution*). ;)

* На македонски би било: Новогодишна Одлука, ама ај вие си знаете. ;)

Хахаха.. немој да си скромен, пукни ја фул „ха-де“ ;)

Мене ми треба подобра графичка за мојата новогодишна резолуција (резолуција бе... алооо буквален превод: New Year's Resolution*). ;)

* На македонски би било: Новогодишна Одлука, ама ај вие си знаете. ;)
Уште сега ако пукнам "ха-де" што ќе ми остане за следната година..:pos2:

Од утре не пуша пуша од утре не пија пија,жена си че суша! :icon_lol:

1. Да бидам и официјално вегетеријанка.
2. Да ги положам заостанатите испити од прва и втора година и да ги положам сите од тековната година и на двата факултета.
3. Да отидам летово за Америка.
4. Да си купам iPhone4
5. Да си фатам некој убав дечко :)
....

Посакувате невозможни желби па после не се остварувале....ај да ти се исполни :)

Фала фала,инаку за болдот намерно е пишуван посто,посветен на 2 поста погоре(прочитај хаха )

New Year’s Resolution: To tolerate fools more gladly, provided this does not encourage them to take up more of my time.

Не барам многу, само да ја исчистам првава година од факултет.

Немора многу, да положам математика по можност во јануари, и помалце посети на токсикологија годинава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom