Новите предлози на Нимиц за името на Република Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

Кој предлог на Нимиц (од прифатливите) би го прифатиле?

• Демократска Република Македонија

Гласови: 113 29,0%
  • Независна Република Македонија

Гласови: 173 44,5%
  • Ниту еден (образложете зошто)

Гласови: 103 26,5%

• Вкупно гласачи
    389
Истиот Малески кој има кажано „Независна Македонија - само преку мене мртов“.
Кретен!

wild%5F%5Fcat1.jpg

kolku ke trebaat ????

Знае некој шо испратија нашиве како одговор?

Ако е веќе кажано понапред....дајте го само постот....
Многу постови се и стварно немам време да ги видам сите....

ФАЛА

Знае некој шо испратија нашиве како одговор?

Ако е веќе кажано понапред....дајте го само постот....
Многу постови се и стварно немам време да ги видам сите....

ФАЛА

Не се знае. Таат.

Го видовте ли копилено Караманлис на говорница......????

Леле колку ми доаѓаше ... да имав некоја сила... да го лишам од животот..... и да му се на..ам на се најмило.....:violent1::violent1::violent1::violent1:

Nemozam da svatam tolku ne vrega i ni se zakanuva a nasive kako gluvci u misji rupi.
Koj znae so prifatile, sea ko ke dojdat kao posrani koj ke im go gleda krajot ni misja rupa nema da im pomogne

paokkosovo.jpg

Циганите на ПАОК навивачите...ова ми е порака до тие македонци шо жалат за косово..Србите си го имат со грците нас не не фермат.така да не жалете.

paokkosovo.jpg

Циганите на ПАОК навивачите...ова ми е порака до тие македонци шо жалат за косово..Србите си го имат со грците нас не не фермат.така да не жалете.

Тоа е сепак само група навивачи.

Чуваш, одјеби на курац си ми качен, барем да беше згодна татарка, ама таква не постои, оди кај Боки 13-ка ДА ТИ ГО ШВРКНЕ, мамојебу еден сесториљубен коњоебецу и песоглава мемлива мршо траурна.

Ех од кога викам дека слугите на пахомие не нејќат..ама многу овде скокаат за Косово..Нокијата нека си стој, уште малку белградски пашалак ќе биди..

Чуваш, одјеби на курац си ми качен, барем да беше згодна татарка, ама таква не постои, оди кај Боки 13-ка ДА ТИ ГО ШВРКНЕ, мамојебу еден сесториљубен коњоебецу и песоглава мемлива мршо траурна.

Гарфилд, алал да ти е , од кај ти текнуваат сите овие квалификации за татар-монголите?
Јас имам видено згодна бугарка, ама, кој знае, може била од македонско потекло! Не ја прашав!
Абе што не земеш да ги банираш сите по ред, штом ИП адресата е од татарстан, Бан!
И, мирна бачка!
Што велиш?

Доколку има референдум, ќе излезе како и Референдумот за независност на Македонија кога ги полнеа гласачките кутии и кога го гласаа Борис Трајковски за претседател. Колку и да скокаме, скроена ни е капата веќе. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom