Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Така е бе,за сите проблеми у он.нет со процедури,криви се Т-хоме.
За секое паѓање на брзина на дуо-лајт,ќе биде крив можеби Елем,градел преблиску цевки до структурата.

Go2bed,со такви инсајдерски информации,сам бегаш од објективноста.
Секаде ги браниш он.нет,што би било реално,во идеална ситуација каде што он.нет никогаш не би бил крив.
Но тоа е теоретски,сите имаат пропусти,како и Т-хоме како и Кејблтел,така да останува тоа дека си пристрасен.
Причината да не ја бараме,и да не завлегуваме во персонална дискусија....

Единствено нешто што јас очекувам од темата,е реален јузер да пише мани и предности,за да знам дали да ставам Дуо Екстрим.
Промоции стварно не се потребни,барем за мене :)

каде виде дека го бранам оннет.ти ја кажувам процедурата.твој проблем е дали веруваш или не.никаде не сум пристрасен.процедурата е следна сакал ти да веруваш или не:
-7-10 работи дена телеком да каже дали има или не техничка можност
-15-20 работи дена да го разврзат корисникот.
тоа што се монопол и чекаат секогаш до 10 и 20 ден не е кривица на оннет.Кривицата на оннет е што не се избориле да ја намалат процедурата.
никаде не пишав земете ДУО зашто се топ.никаде.оставам тие што имаат стварно ДУО да си ги кажат добрите и лошите страни.

како ги носат??пешки или на магариња???:vozbud::vozbud:.не биди смешен.све е поврано автоматски преки база на податоци и никој ништо не носи никаде.проблемот е само до процедурата која ја има телеком.тоа е целата работа.

Дечки ќе почекаме за ДУО пакетите еве и јас се ставив на листа во вашата dbase или што и да имате ,значи вие имате се само едно не Интернет од 10Мбит/с а сега да прејдеме на другата тема значи што треба да направи еден провајдер или давател на телекомуникациски услуги за да ги задоволи потрошувалите како што е редот,

1)да обезбеди централи и оптика насекаде,
3)да вработи 500 луѓе низ целата држава,
4)да купи линк ,
5)да купи модеми,
6)да има технички бесплатен телефон и онлајн подршка,
7)да си ја заштити мрежата,
8)да има конкурентни цени,
9)да ризикува значи ако сака да добие 10 милион долари че мора да фрли барем еден милион (капитализам)
10)да не мрси многу муда и реклами

е сега после тоа сите членои од форумот да се придржуваат до правилата на форумот да не се рекламираат фирми и така натака ,само да се набројат типовите на услугите и перформансите од истите.

Go2bed јас не сум за никого но кога и двете компании т-хоме и он нет те маткаат сватрно треба да се докаже колку и кој добил до сега дуо пакет. Другар ми дури вика ај врски да фатам да видам до кај ми е тоа процедурата. Значи најде човек и во он нет и во т-хоме да види што е проблемот. И тогаш тие монополистички работи пак се дешаваат. Се јавува у он нет и му викаат дечко не е до нас проблемот до т-хоме е(тоа преку човек го дознава), ок се јавува кај тој у т-хоме и тој пријателот таму му вика (другар не е проблемот кај нас кај он нет е, нема уште твоја апликација тука дојдено), епа ај ако си ти толку паметен кажи ми 30 дена чека за што, за формуларите некој од он нет да ги нема однесено во т-хоме, ко што гледам излеа на магаре ги носат ко сто викаш ти, а ти noob ај кажи што се дешава у он нет, тогаш што не е само он туку се бајаги многу што чекаат и никој не им кажува колку ќе трае или кога ќе им стават дуо ?

пс. Него ко што гледам уште никој нема на дуо тука епа видете и размислете што се дешава :vozbud:

Go2bed јас не сум за никого но кога и двете компании т-хоме и он нет те маткаат сватрно треба да се докаже колку и кој добил до сега дуо пакет. Другар ми дури вика ај врски да фатам да видам до кај ми е тоа процедурата. Значи најде човек и во он нет и во т-хоме да види што е проблемот. И тогаш тие монополистички работи пак се дешаваат. Се јавува у он нет и му викаат дечко не е до нас проблемот до т-хоме е(тоа преку човек го дознава), ок се јавува кај тој у т-хоме и тој пријателот таму му вика (другар не е проблемот кај нас кај он нет е, нема уште твоја апликација тука дојдено), епа ај ако си ти толку паметен кажи ми 30 дена чека за што, за формуларите некој од он нет да ги нема однесено во т-хоме, ко што гледам излеа на магаре ги носат ко сто викаш ти, а ти noob ај кажи што се дешава у он нет, тогаш што не е само он туку се бајаги многу што чекаат и никој не им кажува колку ќе трае или кога ќе им стават дуо ?

пс. Него ко што гледам уште никој нема на дуо тука епа видете и размислете што се дешава :vozbud:

Јас за дуо-то си чекав регуларно 25 работни дена.

Јас за дуо-то си чекав регуларно 25 работни дена.
Да во Центар? А јас тука во Богу иза леџа колку треба да чекам? 250 работни денови?
Мислам океј е, сваќам работа на истиот проект ама прво направи го сегде да има па пуштај.....вака ми е некако нон сенс целата работа

Да во Центар? А јас тука во Богу иза леџа колку треба да чекам? 250 работни денови?
Мислам океј е, сваќам работа на истиот проект ама прво направи го сегде да има па пуштај.....вака ми е некако нон сенс целата работа

Козле не центар.

тачно така се согласувам со точкест :P другар ми е во центар и до денес = 30 дена чекање со WTF ?. ти викаш нооб 25 дена таму у козле а у центар 30 дена и уште ништо, no sense стварно

тачно така се согласувам со точкест :P другар ми е во центар и до денес = 30 дена чекање со WTF ?. ти викаш нооб 25 дена таму у козле а у центар 30 дена и уште ништо, no sense стварно
а замисли ме мене од Ченто? Ќе се убијам од чекање :nesum:
Ама ај, ваљда ќе се исплати чекањето:)

ќе се префрлувам на тој неограничен само требало и телефонот нешо онтел да бил незнам како

Јас чекам веќе 25 РАБОТНИ дена и никаде ни глас од On.Net да ми се јават и да ми ја предадат опремата. Но да се надеваме дека вреди да се чека толку добро. Сепак 10 MB/s :vozbud::vozbud::vozbud:

Дечки ќе почекаме за ДУО пакетите еве и јас се ставив на листа во вашата dbase или што и да имате ,значи вие имате се само едно не Интернет од 10Мбит/с а сега да прејдеме на другата тема значи што треба да направи еден провајдер или давател на телекомуникациски услуги за да ги задоволи потрошувалите како што е редот,

1)да обезбеди централи и оптика насекаде,
3)да вработи 500 луѓе низ целата држава,
4)да купи линк ,
5)да купи модеми,
6)да има технички бесплатен телефон и онлајн подршка,
7)да си ја заштити мрежата,
8)да има конкурентни цени,
9)да ризикува значи ако сака да добие 10 милион долари че мора да фрли барем еден милион (капитализам)
10)да не мрси многу муда и реклами

е сега после тоа сите членои од форумот да се придржуваат до правилата на форумот да не се рекламираат фирми и така натака ,само да се набројат типовите на услугите и перформансите од истите.

ти најде да збориш за реклама..па ги утепа од рекламирање Т-Хоме.Со кое само лице ми се обраќаш на мене.Гледам дека си експерт во оваа област.

И после му рече Киро на Колишевски.Доста со моабети од типот на другар ми другар , на негов другар , тетин му во оннет му рекол дека во телеком е проблемот.А овој од друг другар на другар му, на неговиот вујко, кој работи во телеком му рекол дека во оннет е проблемот :kesa::kesa:СМЕШНО

И после му рече Киро на Колишевски.Доста со моабети од типот на другар ми другар , на негов другар , тетин му во оннет му рекол дека во телеком е проблемот.А овој од друг другар на другар му, на неговиот вујко, кој работи во телеком му рекол дека во оннет е проблемот :kesa::kesa:СМЕШНО

Ja znaes onaa izreka vo malite detali e vistinata ako sakas i taka moze da filozofirame.:kesa:

Океј,тогаш од каде ти се информациите на тебе go2bed?
Негде на нет ги има,или и ти од другар му на другар?

Go2bed јас покажувам тука реални работи што се десиле а ти солиш памет без врска. Сега ако ти работиш во он нет тогаш друга работа е за тебе да ги браниш, јас никого не бранам и двата провајдери се тешко срање, но кога те маткаат како тој примерот што го кажав стварно е малце глупо од големи професионални компании. Демек ај ќе си играме тужи баба.

Ps. Него go2bed како сакаш да ти ги кажам другарите кога не ги знаеш:uvo:, оди напи се едно кафе можда ќе се освестиш што си напишал горе :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom