Нови и стари серии на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
30 Rock
Friday night lights
King of Queens
Everybody hates Chris
Black adder
Fawlty towers

+3 - сѐ уште не се знае кои. :)

30 Rock - Прв пат слушам
Friday night lights - Спортска драма нешто сум гледал по клипчиња
King of Queens - TV Nova
Everybody hates Chris - TV Nova
Black adder - Давана е веќе на сите телевизии
Fawlty towers - ака Фаличен Пансион исто така повеќе пати давана
+3 - сѐ уште не се знае кои. :)

Се на се веќе го има на други телевизии на кабловска или го давале веќе претерано. Првите 2 се непознати до некаде за мене. Се надевам тие другите 3 ке бидат подобри.

30 Rock е со онаа гркињата што ја имитираше Сара Пејлин и со Алек Болдвин мене многу ми е интересно
Се на се добро е ептен ја затупеа со српските филмови катастрофа беа

Се надевам дека во тие +3 се наоѓа барем Prison Break. :tv:

Земено предвид дека имаат откупено серии пред се од NBC тешко(комедиите им се од CBS). Од Fox немаат откупено ниту една серија.

Да Prision Break ја имаат купено, пред некој ден најавија на Backstage, а јас како редовна гледалица на Exclusive и Backstage, одма ве информирам, најавија и нови вести од среда (али незнам која среда) и между другото ги најавија и овие серии, алине спомнаа термини

Да Prision Break ја имаат купено, пред некој ден најавија на Backstage, а јас како редовна гледалица на Exclusive и Backstage, одма ве информирам, најавија и нови вести од среда (али незнам која среда) и между другото ги најавија и овие серии, алине спомнаа термини

Еј, ова е супер вест. :helou:
Стигнав до трета сезона, ама таму прекинав, па сега од почеток ќе ја гледам на Сител.

Mnogu dobra serija:)

Mas Sabe El Diablo (Повеќе знае ѓаволот) е мексиканска серија од продуциската куќа Телемундо! Главните улоги ги имаат Габи Еспино(Мануела Давила), ЏенКарлос Канела(Анхел Салвадор) и Мигел Варони(Мартин Асеро)! Серијата е снимана во 2010 година во
Мајами!

mas-sabe-el-diablo1.jpg

Od 12:15 od pon do petok, a repriza ima posle 4 sabajle.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom