B
Beck's
Гостин
Nike им дава исти дресови и на QPR и на Шкендија.(читај вторите дресови на QPR)
Слични се ама не се исти

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nike им дава исти дресови и на QPR и на Шкендија.(читај вторите дресови на QPR)
Конечно омилениот играч Видиќ ми дојде у Интер и сега треба пижамава да ја имам за век и векови.Мене па ми се допаѓаат сите три![]()
За првион дрес знам зошто има такви реакции, навикнати сме ние на битпазарски маици кои се шиткаат со онаков дезен и сеа тапа ни е а, ама во Италија оваков дизајн со вертикални тенки линии сигурно им е топ модно издањеКонечно омилениот играч Видиќ ми дојде у Интер и сега треба пижамава да ја имам за век и векови.![]()
Фали уште џепче на левата страна за цигари.За првион дрес знам зошто има такви реакции, навикнати сме ние на битпазарски маици кои се шиткаат со онаков дезен и сеа тапа ни е а, ама во Италија оваков дизајн со вертикални тенки линии сигурно им е топ модно издање![]()
Од кога дојде во Интер ти е омилен а? И третиот дрес е прејак и не замарајКонечно омилениот играч Видиќ ми дојде у Интер и сега треба пижамава да ја имам за век и векови.![]()
Омилен ми е уште пред да се родиш ти. И не замарај.Од кога дојде во Интер ти е омилен а? И третиот дрес е прејак и не замарај![]()