Новата поштенска марка

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Мене баш ми се свиѓа идејата и самата марка...одлично што им текнало

Добра идеа и уште подобра реализација. Супер е маркицава, браво.

Не знам зашто некој мисли дека се претерува кога се пишува, кога се прави нешто за Тоше?! Па како да се одржи споменот за него ако никој не го спомнува, никој не прави ништо... со тоа што сите во срцата ќе тажиме по него? НЕ! Не може така да се одржи еден спомен за ангелот, тоа не е доволно, мора и да се пишува, да се кажува и да се прават работи, што ќе не потсетуваат на Тоше (иако знам дека во срцата никој, никогаш нема да го заборави).

Супер е ова со маркицата, убава му е сликата на Тоше.

Ваљда пак се немаме разбрано....Јајцето во влакното и обратно не ги бараме....јасно реков дека ИДЕАТА Е СУПЕР А РЕАЛИЗАЦИЈАТА ЗА НИГДЕ тоа ли неможе да се свати?

Ваљда пак се немаме разбрано....Јајцето во влакното и обратно не ги бараме....јасно реков дека ИДЕАТА Е СУПЕР А РЕАЛИЗАЦИЈАТА ЗА НИГДЕ тоа ли неможе да се свати?
те свативме бе, кој ти контрираше?
него, сакаш да кажеш кога е во размер 1:1 не се читаат буквите, јел тако?
ваљда во живо, на рака е подруго.. шознам -)
едит-видов, јасно ми е :pos:

Гоцка не целеа кон тебе.

Мојот став на ова прашање:
Добра е иницијативаста, требаат вакви работи.

За другото, кое цело време го дробам.
Името на Тоше ќе се чествува и ќе се запомни ако се прават концерти во негова чест.
Името на Тоше ќе остане ако му се изгради споменик во негова чест.
Името на Тоше ќе остане ако училишта го земаат неговото име.
Името на Тоше ќе остане ако се направи хуманитарна организација и ја продолжи неговата мисија.
Името на Тоше ќе остане ако младината се огледува на него.
Името на Тоше ќе остане ако им раскажувате за неговите дела на оние кои не го познавале.

Ќе остане запаметено и ако вадите трачеви... со кој одел, која го сакала, со чиј брат се скарал, дали збирот бил 26 или 27, на кој му пишал последно порака. Ама како ќе биде запамтено, размислете сами.

То е то.

Добро, јас си кажав што мислам и вие си кажавте и нема потреба да се возбудувате толку. :wink:
Немам ни корист ни штета од марката со ликот на Тоше. Така што сеедно ми е... Само искоментирав ништо повеќе. ;)

Толку од мене на темава. На 12 декември не планирам да се карам. :)

super e idejata uste od pocetokot se znaese za markata. ubava e .neka napravat uste

Супер е ова со маркицата. Го заслужи ова и многу повеќе... Те сакаме Тошенце...

Одлично...Ах Тошенце,Тошенцееееее...:cry: :cry:

Не сфаќам што мора да се најде замерка ( да не речам кења) одма... се` нешто не чини еб*го!
Марката прекрасно изгледа, алал да им е за идеата. И преубава слика одбрале... кој би се фатил да ги анализира буквите и бројките? Демек на сегашниве поштенски марки некој на тоа обрнувал внимание...:toe:

Добро што направиле, но грешка направија што чекаа да загине па да го прогласат за почесен граѓанин на Македонија..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom