Нов православен портал

• Креатор на темата Креатор на темата simeon
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 јануари 2008
Мислења
981
Поени од реакции
408
Пуштен е во употреба и новиот Православен портал, можете да најдете најразлични иформации од Православната религија, порталот не е баш во некој средена состојба но за почеток мислам дека е добар, има и форум:vozbud:. Мислам дека е добар, само уште малку труд на администраторите и ќе биде добар, видете www.veruvam.com :wink:

Ајде да видиме...

Па не е лошо има доста информации...

Ви треба превод на функциите...

Попрегледен портал, вака се е нафрлано едно на друго..

...и за крај мафни го тој гејски аватар има и Македонски.

Ајде да видиме...

Па не е лошо има доста информации...

Ви треба превод на функциите...

Попрегледен портал, вака се е нафрлано едно на друго..

...и за крај мафни го тој гејски аватар има и Македонски.

Е што м уфали на аватарот, битна е пораката!

Секоја чест за идејата, а модераторот нека ја поправи грешката која ја имаш направено во името на темава.. :)

Ааа многу јака порака. Православие или смрт. Ма дај ве молам.

Ааа многу јака порака. Православие или смрт. Ма дај ве молам.

Е брат со да прам тоа ти е, нема со друго, мора на некој начин да се браниме.:toe:

Нешто многу ти е омилен јазикот на грчките педери....да не си од нивната црква...

Јазикот го сакам, нема потреба толку да се потресувата поради мојот автар, не сум од нивната Црква.:baeh:

Офф:
Јас јес да сум чист православен верник, и не се срамам да кажам дека верувам во Бог, ама ова со аватаров (не дека нешо посебно ми смета, ама пошто се 'рчнавте за него) ми личит малку секташки. Од никогаш нашата религија немала такви ... „војнички“ пароли. Нити пак има од што да се брани, ни црквата, ни религијата...Правото на верска определеност е индивидуално, нели досега стопати сме го рекле тоа...

Он:
Малку подобра организација на порталот не би било лоша идеја. Иначе, добра иницијатива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom