Нов интерфејс за Webmail?

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Бидејќи тие што идат по дифолт со cPanel-от на Линукс хост се очајни, дали има можност да инсталирам некоја скрипта што ќе биде ем попрактична, ем визуелно поубава? Ако има, нормално да ми посочите која и каде можам да ја најдам...:helou:

Бидејќи тие што идат по дифолт со cPanel-от на Линукс хост се очајни, дали има можност да инсталирам некоја скрипта што ќе биде ем попрактична, ем визуелно поубава? Ако има, нормално да ми посочите која и каде можам да ја најдам...:helou:

Абе направи forward на gmail и среден проблем.

Па така ми е сега, али мислев да не има искочено некаква алтернатива.
За со плаќање најдов, али за бесплатно мислев ако пости...:)

Незнам, али тоа ми се виде најубаво на око.

Еве нешто слично гага, со прилично солиден интерфејс. Проблемот е што е за IMAP протокол. Незнам дали ќе може да се пренамени за POP3
Го расчепкав, интересен е графички:) Али за POP3 не верувам да проработе...

RoundCube не ти се допаѓа? И јас имам барано едно време, ама гагаџиски нема нешто убави, платени има да ги ринеш со лопата :nesvest:

RoundCube не ти се допаѓа? И јас имам барано едно време, ама гагаџиски нема нешто убави, платени има да ги ринеш со лопата :nesvest:
Екстра е бе, не го ни знаев:) Веднаш ќе го инсталирам, само кажи ми 4.0 бета или 3.1 да ставам? Бета обично избегавам за билошто... Што мислиш? За гага екстра работа ќе ми заврши.

Ако си на cPanel хост (а рече дека си), веќе би требало да е инсталиран... само треба администратор да го активира.
(Логирај се на WHM, оди на Tweak Settings и штиклирај го RoundCube Webmail)

Ако си на cPanel хост (а рече дека си), веќе би требало да е инсталиран... само треба администратор да го активира.
(Логирај се на WHM, оди на Tweak Settings и штиклирај го RoundCube Webmail)
Да бе сум го имал... Порано изгледа имаше исто грд дизајн како другите 2 што идат по дифолт? Можеби ради тоа го немав приметено.
Сепак мислам океј е овој:) Фала ви на сите за помошта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom