North Korea: We Found a Unicorn Lair

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Локација
кај дримон
Веб-сајт
www.facebook.com
Замислете под двојно виножито им бил роден претходниот лидер .... и како да не им се смејш иако се чаламет со нуклеарки :) :) :)

Замислете под двојно виножито им бил роден претходниот лидер .... и како да не им се смејш иако се чаламет со нуклеарки :) :) :)

Друже мене од овие највеќе страв ме фаќа Америве, Русиве и Кинезиве не се до толку ненормални.
Корејциве непредвиливи се толку им сече нив може цел свет да го споебат со нивната политика.
Мене од вакви будали страв ми е повеќе отколку од веќе споменатите веле сили.

Исто како Хитлер што бил и овие сега ЛУД:eek:

Северна Кореја е уствари attention whore, на ниво на држава. Почнаа со нуклеарки, па сега еднорози... Чекам да дојде денот кога ќе изјават дека успеале да добијат чисто злато од железо зашто го откриле Филозофскиот Камен.

Абе закон се... во секој стан владата ти инсталира радио кое МОРА да е уклучено во секое време. Едино можеш да го стишеш ако сакаш. -> Ова додуше на друг начин се применува и кај нас :pos:

Во случај на пожар прва работа што мора да ја спасиш од станот е сликата на лидерот.

99% од народот нема поима дека човекот бил на месечината.

Прва работа што мора да ја направиш при послета на Пјонгјанг е да положиш цвеќе на статуата на лидерот...

North Korea is the Best Korea yeah yea

Абе вие се заебавате дебелкото..дебелкото ама дебелкото има повеќе знаење во главата од сите нас заедно, знае он што прави не е баш луд како што си мислиме ние.
А тоа со нуклеарките му е блеф, не е до толку глуп :)

Друже мене од овие највеќе страв ме фаќа Америве, Русиве и Кинезиве не се до толку ненормални.
Корејциве непредвиливи се толку им сече нив може цел свет да го споебат со нивната политика.
Мене од вакви будали страв ми е повеќе отколку од веќе споменатите веле сили.
Хах,Америте се единствена нација која употреби нуклеарно оружје врз цивили и нација која е во војна со пола свет,а ти се плашиш од Корејците.

Хах,Америте се единствена нација која употреби нуклеарно оружје врз цивили и нација која е во војна со пола свет,а ти се плашиш од Корејците.
Други времиња беа тоа друже.
Мене не ме плаши с.Кореја како голема воена сила туку тоа што не се токму со умот и ако они први фрлат нуклеарка после цел свет ќе иде упм.(Додека останативе веле сили скоро невозможно е да се решат на таков чекор од причина што не е еден човек што одлучува)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom